Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hós babátokat könnyen...

1 hós babátokat könnyen rábízzátok e közeli rokonra pár órára ha kéri?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

nem rokoni kérdés.

én rábíznám a szomszédra, és a párom nagynénjére.

nem bíznám rá anyósra, apósra, anyámra

szerintem attól függ mennyire tud bánni a babával.

Rám is rámbízta a szomszéd az egy hónapos babáját, nagyon jól elvoltunk.

2009. ápr. 3. 11:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
3 és fél hónapos, de még senkire nem bíztam. Addig apa vigyázott rá. A kisfiam csak anyatejes, egyszer tudtam gyorsan elmenni a középsőért az oviba, amúgy mindenhová viszem magammal.
2009. ápr. 3. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Na, jó helyre szúrtam be, hogy apa vigyázott rá, bocsi;-)
2009. ápr. 3. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem kívánságműsor. Ha nem bízol meg benne, hiába kéri. 1 éves a kisfiam, én senkire nem tudom rábízni, igazából nem is akarom...ilyen az én anyai szívem, pedig tudom, hogy kellene egy bizalmast szereznem, akire könnyű szívvel, de nem találok megfelelő embert :(. Persze Apán kívül!
2009. ápr. 3. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hetesn rábíztam anyósra néhány órára, mert bízom benne.Imádta hogy unokázhat, igaz végig aludt a kiscsajszi:) Apámra pl. SOHA nem fogom.. szóval a lényeg hogy te döntsd el kire bízod, és akkor nem fogsz parázni..:)
2009. ápr. 3. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hónaposat nem bíztam senkire sem úgy, hogy én sok időre elmentem volna. Minden hónapban elmegyek a fodrászhoz egyszer, akkor anyukám vigyáz a babára, de az nem tart tovább egy-két óránál és rohanok hozzá haza. Órákra nem is lehetne másra bízni, mert még szopik. Az első válaszadónak is igaza van: nem biztos, hogy ez rokonsági foktól függ. Én pl. nem bíznám keresztanyámra, de a sógornőmre igen, ha úgy kerülne, hogy halaszthatatlan dolgom akad. Ez bizalom kérdése. Egyébként én is mindenhová magammal viszem, mert 1. nagyon ragaszkodó és sír, ha nem lát, 2. mert szopik és nem kellene csak ezért mást adni neki.
2009. ápr. 3. 11:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
dehogy bíznám...mi 10 hosak vagyunk,de nem szívesen tenném a mai napig...meg hát még gőzerővel szopcsizunk is..
2009. ápr. 3. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Akkor engem lehet lepontozni.Én 1 hós korától rábízom anyára,ott is van kiságya, babakocsi, járóka,meg ami kell.Sokszor ott is alszunk a kisfiammal, aki most 4 hónapos,Sőt 1-szer 1 héten nélkülem alszik anyáéknál.Szopikázik Ő is, olyankor viszem neki a tejcsit.Nem mondom hiányzik mikor nincs velem, de olyankor csinálom meg a nagytakarítást,meg amit még kell,mert sajna párom éjfélig melózik.De másra én sem hagynám.
2009. ápr. 3. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
1oranal tobbre meg senkire nem mertem bizni...annyira rossz nelkule!!!bar megszokas kerdese!!!
2009. ápr. 3. 14:01
 10/12 anonim ***** válasza:

szia!!

mi 3-4 hetes korától kezdve szoktatjuk a nagyszülőkhöz, persze az elején csak fokozatosan. most már 4 hónapos és hetente 1x mindkét félnél van egy délutánt. én takarítok, rendezem a háztartást, ha van időnk és apa nem dolgozik, ketten vagyunk. én nagyon megbízom anyukámban és anyósomékban is, nekik nagyon nagy öröm, nekünk kis kikapcsolódás vagy idő a takarításra, a babának pedig jó, mert így közeli kapcsolata lesz a nagyiékkal is :) este persze már nagyon várom, hogy hozzák haza :) de jó ez így mindenkinek!! nem szabad önzőnek lenni!!

2009. ápr. 3. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!