Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elolvassátok? Jópofa és...

Elolvassátok? Jópofa és nagyon igaz!

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 20. 17:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
És te ezen fennakadsz :))) Nem ismétlem magam a tanácsommal kapcsolatban..
2011. júl. 21. 11:21
 32/37 anonim ***** válasza:
azért hihetetlen és vicces is h egyes válaszolók ezen jobban kiakadnak mint a kérdező....
2011. júl. 21. 12:18
 33/37 anonim ***** válasza:
48%
Nehéz "szó nélkül elmenni" egy-egy bosszantó emberi viselkedés vagy megnyilvánulás mellett, nagy önkontroll kell hozzá, ha a kérdezőnek van, irigylem :)
2011. júl. 21. 12:24
 34/37 anonim ***** válasza:
Mindegy,kérdésre válaszolva,igen,jópofa,tetszett:))
2011. júl. 21. 12:25
 35/37 anonim ***** válasza:
ja, bocs tényleg azt írtam nem tetszett, de azért nem tetszett mert két naponta be van linkelve, és mert káromkodós, vicces az írás, de meg lehetett volna jobban fogalmazni szerintem, nah mindegy én nem akartam bunkózni, de ha nem tetszik nekem akkor egyből én vagyok a bunkó, meg a stílusom meg stb. jó legyen, akkor megyek futni, csak írjátok meg hány kört kell, hogy máskor nehogy legyen önálló véleményem! :S
2011. júl. 21. 12:43
 36/37 A kérdező kommentje:

Nem szoktam olyan dolgokon veszekedni, ami számomra érdemtelennek! Leállni csak azért veszekedni, hogy magunkat bosszantsuk semmi értelme! Plusz lehet, hogy itt veszekszünk, de egy másik kérdésnél pedig egymásnak segítünk!? Ez így elég érdekes számomra!

Ma is belinkelték, de eszembe se jutna kötözködni azzal, aki belinkelte, hogy tegnap én is belinkeltem! Valószínűleg neki is újdonság volt és neki is tetszett ezért osztotta meg velünk!

2011. júl. 21. 15:06
 37/37 anonim ***** válasza:
Igazad van....azt is megkérdezik hó elején 100an h ugye ma kapunk gyes-t???:)))
2011. júl. 21. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!