Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elolvassátok? Jópofa és...

Elolvassátok? Jópofa és nagyon igaz!

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 20. 17:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Mondjon bármit a puffogó 18.18-as, tök jó és tényleg igaz minden mondat:D

Köszi, a linket, nekem is új volt!

2011. júl. 20. 19:08
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, hogy kiírtad, még én sem láttam! :)
2011. júl. 20. 19:12
 13/37 A kérdező kommentje:

18:18-as tényleg nem kötözködni akarok, de a második mondatod, hogy nekem nem tetszett! Ennyi pont.

De arról nem mi tehetünk, hogy ha neked rossz kedved van.

Ha rossz napod is van, azért egy kicsit felvidított?! Nem?

Amúgy nekem sincs jó napom, beteg gyerek én is rosszul vagyok (második babámat várom), de nem másokon töltöm ki!

2011. júl. 20. 19:27
 14/37 anonim ***** válasza:

Hatalmas:D:D A párom tök hülyének nézett, hogy miért röhögök ennyire:)) Megmutattam neki, utána jót nevettünk együtt:)Köszi, hogy megosztottad velünk!:)

13hkm:)

2011. júl. 20. 19:47
 15/37 anonim ***** válasza:
Jajj de jó, hogy kiírtad...pár évvel ezelőtt már olvastam, de akkor még nem volt gyerkőc. Akkor is vicces volt, de most még jobban. Köszi ;)
2011. júl. 20. 20:44
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:18

-én felpontoztalak!!

ugyanis én voltam aki 2 napja kiirta ugyanezt csak máshonnan linkeltem.

Valoban jol tud másolni a kérdező,de még a kérdést se tudja feltenni ugy h ne utánozzon.

szomorú!!

2011. júl. 20. 21:03
 17/37 anonim ***** válasza:
51%

Én is felpontoztam, mert tényleg nem egyszer volt már itt, legutóbb 2 napja, de mindegy.

Aki nem látta, annak biztosan nagy vidámságot okozott, tudom, mert én is itt olvastam először!

De ettől még igaz, hogy nem most lett először belinkelve akár tetszik, akár nem!

2011. júl. 20. 21:13
 18/37 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem téged akartalak utánozni és az a nagyon szomorú, hogy azt hiszed, hogy körülötted forog a világ!

Mivel máshonnan linkeltem, nem téged majmollak és én nem láttam még ezt kiírva. Csak mivel én jópofának tartottam ezért osztottam meg itt.

2011. júl. 20. 21:15
 19/37 anonim ***** válasza:
A probléma nem azzal van, hogy 18.18-as megjegyezte, hogy ezt már más is linkelte itt, hisz' sokszor, más témákkal is előfordul. A probléma a stílus: 'ezt már más is kiírta, magadtól nem tudsz újat? " Ha ő már olvasta itt korábban, akkor ne olvassa el újra. Ha rossz napja van, fusson egy kört, vagy csináljon amit akar, de bunkóskodjon itt!
2011. júl. 20. 21:21
 20/37 anonim ***** válasza:
Ezt már én is linkeltem egy pár héttel ezelőtt de engem ez abszurdum nem zavar,hogy más is megosztotta,na és akkor mi van!Különben már nekem is feledésbe merülr és most jó volt újra kacagni rajta!
2011. júl. 20. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!