Mondjon bármit a puffogó 18.18-as, tök jó és tényleg igaz minden mondat:D
Köszi, a linket, nekem is új volt!
18:18-as tényleg nem kötözködni akarok, de a második mondatod, hogy nekem nem tetszett! Ennyi pont.
De arról nem mi tehetünk, hogy ha neked rossz kedved van.
Ha rossz napod is van, azért egy kicsit felvidított?! Nem?
Amúgy nekem sincs jó napom, beteg gyerek én is rosszul vagyok (második babámat várom), de nem másokon töltöm ki!
Hatalmas:D:D A párom tök hülyének nézett, hogy miért röhögök ennyire:)) Megmutattam neki, utána jót nevettünk együtt:)Köszi, hogy megosztottad velünk!:)
13hkm:)
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:18
-én felpontoztalak!!
ugyanis én voltam aki 2 napja kiirta ugyanezt csak máshonnan linkeltem.
Valoban jol tud másolni a kérdező,de még a kérdést se tudja feltenni ugy h ne utánozzon.
szomorú!!
Én is felpontoztam, mert tényleg nem egyszer volt már itt, legutóbb 2 napja, de mindegy.
Aki nem látta, annak biztosan nagy vidámságot okozott, tudom, mert én is itt olvastam először!
De ettől még igaz, hogy nem most lett először belinkelve akár tetszik, akár nem!
Kedves utolsó!
Nem téged akartalak utánozni és az a nagyon szomorú, hogy azt hiszed, hogy körülötted forog a világ!
Mivel máshonnan linkeltem, nem téged majmollak és én nem láttam még ezt kiírva. Csak mivel én jópofának tartottam ezért osztottam meg itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!