Normális az, ha a babám 6 hónapos és 1 éves kora között egyetlen éjszakát sem aludt át? Mit csinálok rosszul? Mi baja lehet?
9:40es vagyok!
És még csak annyit,hogy hiába szóltok le,ezzel a felkelek hozzá bármikor dologgal csak neki ártotok!
Tudom!
Csináltam 20 hónapig!
Nincs rá szüksége minden éjjel 2-6 alkalommal!
Hozzászokik,nem pedig szüksége van rá!
Kedves előző hozzászóló. Sajnos nagyon nincs igazad. És erre te is rá fogsz jönni, amikor 5 évesen a sírással a gyerek még mindíg mindent el tud érni nálad. Az anyai szeretet nem azt jelenti, hogy ugrásra készen minden vágyát lesem a gyermekemnek, hanem azt, hogy felelősségteljesen nevelem.
Egy gyerek, ha egyszer-kétszer hagyják sírni, nem von le olyan következtetést, hogy csalódik az anyjában, és nem törik össze, mert még nem képes ilyen következtetéseket levonni. Erre még 10 évesen sem képes, csak a tudatos én megjelenése után, a kamaszkor kezdetén fordul elő vele. (Akkor viszont a szülők minden tiltásánál, minden rendszabályozásnál)
Sajnos manapság a mamák túl jól akarnak mindent csinálni és ennek a gyerek iszza meg a levét, valamint a szülő, aki tehetetlennek érzi magát hiszen képtelen szabályokat felállítani a gyerekének.
Egy gyereket szeretni kell és gondoskodni kell róla, de ez nem majomszeretet és nem önmagunk feladását jelenti.
én 10.00
Bocs, nem előző, hanem 9.47.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!