Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hetesen Ti is kaptatok...

15 hetesen Ti is kaptatok Felicitas csomagot?

Figyelt kérdés
Sudocrem minta, Johnsons tusfürdő,Vanish minta, Nestlé 400ft-os kupon volt benn. Regisztráltam kb.2 hete, de azt hittem azt 4 hónap után küldik ki. Akkor ez most az?:-) Kicsit bonyolultan fogalmaztam;
2009. ápr. 3. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kaptam semmit. regisztráltam már vagy egy hónapja, de semmi sem jött azóta sem. már 7 hónaposak vagyunk:-) lehet, mi már nem is kapunk egyáltalán:-(
2009. ápr. 3. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap kaptam ugyanezt, akkor most már tudom, hogy azt küldték, amire regisztráltam egy jó hónapja. Az én kislányom 7 hónapos :))
2009. ápr. 3. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én kiváltottam egy felicitas-csomagot pocakosan,aztán regisztráltam, és elmúlt 4 hós, mikor az újabb csomagot megkaptam postán.

kb ezek voltak benne, meg amire még emlékszem: egy nestlé csörgős maroklabda,ami most is nagy kedvenc még nálunk :9

2009. ápr. 3. 09:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok: akkor ezek szerint lehet, hogy még én is megkapom majd a napokban:-)
2009. ápr. 3. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

én kb egy hónapja regisztráltam,és tegnap kaptuk meg a csomagot.Volt benne jonsons sampon,sudokrém,nestlé kiskanál és egy "mérőszalag"wanish minta.Meg egy csomó tájékoztató.Én a BEBA kupont a baba magazinnal együtt kaptam.

5hónapos a kicsim

2009. ápr. 3. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is tegnap kaptam meg, és kb. másfél hónapja regisztráltam.
2009. ápr. 3. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tegnap kaptam én is. Az egyik ismerősöm a 4. hónap után is kapott, abba valami zörgős labda is volt. :)))
2009. ápr. 3. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Hol kell regisztrálni? Én a felicitas oldalon nem találom. köszi.
2009. ápr. 3. 12:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Szia!Sajnos már nem emlékszem, én is itt találtam az egyik válaszban. Írd be a keresőbe, hogy Felicitas, és ott keresgélj;
2009. ápr. 3. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!