Babáknak szabad tv. -t nézni?
Figyelt kérdés
Nem egész nap,csak szól és van amikor ő is figyeli.Nem szoktam nagyon hagyni,általában eltakarom elöle:-)2009. ápr. 3. 09:01
1/3 anonim válasza:
jót nem tesz neki az biztos. Nem annyira azzal van a baj, hogy a szemének nem jó, mert a mostani tévék már nem bántják a szemét. Inkább azért nem szabad, mert ő az ott látott hirtelen képváltozásokat még nem tudja összekapcsolni és felfogni. Csak baromi gyors villanásokat lát, sok képet, ami számára nagyon hirtelen. Alváskor pedig megálmodhatja ezeket, mert mindig azzal álmodnak, ami előtte történt velük. így nyugtalanul aludhat, esetleg felsírhat álmában.
2/3 anonim válasza:
nálam is megy a tv. Eleinte jobban figyelte, hogy mi a franc beszél, mostmár nem igazán érdekli. Tudom hogy azért mert annyira megszokta. Szóval már nem nézi. Csak én szórakoztatom magam vele, mikor a franciaágyon játszunk valamivel egy jó ideig, már ha hagyja. Tudom hogy nem jó a tv még felnőtt szemnek sem, pláne fekve-oldalt nézve! De ha figyeljük hogy ne nézze folyton, nem hinném hogy bajt okozunk, ha csak rápillant néha. Biztos sok anyuka gondolja, hogy van időnk tévézni, inkább mosnánk, takaritanánk , főznénk miután a bébit elláttuk.... Nekem is kell a háttérzaj:)
3/3 anonim válasza:
azzal semmi gond nincsen már szerintem, ha a baba játszik közben, és nem "bámulja". bizonyos kor után már nem érdekli őket annyira, elfoglalják magukat akkor is mással, ha szól mellettük a tévé. mi 7 hósak vagyunk, egyáltalán nem nézi, rápillant, aztán vissza a játékaihoz. kisebb korában viszont megállt a világ ha meglátta a tévét. amúgy az első válaszoló vagyok:-)
Ha fent van a gyerkőc szerintem senki nem főz, takarít, hasonlók, mert nem lehet annyi időre egyedül hagyni a gyerkőcöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!