Az egyéves szülinapi ajándék mennyire fontos?
Lányom annak örülne legjobban, ha mondjuk egy csomag pillepalackot vennénk neki ajándékba, vagy távirányítót, esetleg mobilt, de csak hogy rágcsálja. :)
Szerintem az első szülinap a szülőnek fontos, mert ez egy mérföldkő a gyerek és szülő életében, de a kicsi még mit sem fog fel belőle. Ugyanakkor nekem nagyon fontos esemény. :)
Szerintem az első szülinapi ajándék nagyon fontos! Az anyukának! :)
A mi kisfiunk a hiper-szuper játékokat kapott, de a legjobban a tescos óriáskiflinek örült.
Én arra gondoltam, hogy élményt fog kapni. Elvisszük valami jó kis játszóházba, ahol van sok gyerkőc, meg mindenféle játék, ott van apa-anya, sokat nevetünk, és együtt leszünk. Akkor és ott biztosan jól fogja érezni magát.
(Játékot meg úgyis kap majd a rokonoktól, meg egyébként is szoktunk neki venni rendszeresen, a korának megfelelőt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!