Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos a babóm, ma egész...

2 hónapos a babóm, ma egész erősen sütött a nap, mikor kezdjek napkrémet használni neki?

Figyelt kérdés
Milyen márkájú naptejet használtok babátoknak?Mintha kicsit lebarnult volna a kis pofija.Minden nap levegőzünk de nem hagyom a napon és mégis kis barna lett:)2hós fiúcska anyukája
2009. ápr. 3. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Hát h. milyent használj nem tom,de azt tom mondani mi eddig nem használtunk még semmilyent(9 hósak vagyunk).

És az én babámnak is nagyon jó bőre van, igazi kis kakaóbarna az arcocskája neki is , pedig én sem napoztatom, nem is hagyná .Egészséges színe van.Sztem még ráérsz vele, nincs az a tűző nap.Meg gondolom nem éri a nap az arcát folyamatosan.A sok kencefice se tesz jót.

Bár erre a nyárra már nekünk is kell használni, már nem az lesz, hogy árnyékban sétálgatunk.

2009. ápr. 3. 00:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A tavaszi napsütés ugyanolyan veszélyes, mint a nyári, sőt ilyenkor, mert nincs az a bazi meleg, tovább maradnak az emberek a napon, mert úgy érzik, hüvös van.

a kisbabákat nem szabad közvetlen napfénynek kitenni napvédelem nélkül.Ha mégis, a problémák nem most jelentkeznek.

Én a vichy 50 -es fényvédő sprayt ajánlom.Kifejezetten gyerekeknek van.

2009. ápr. 3. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon csalóka. Tegnap délután "csak" másfél órát voltam lent a kisfiammal, de szidtam is magam, hogy bekenhettem volna legalább a nyakamat, kezemet, arcomat. Hihetetlen, hogy milyen ereje van már most a Napnak. Mi lesz nyáron. Igenis kenni kell a babát is, mert a baj nem most fog előjönni, hanem később. :(

Én is a Vichy 50 faktorosat ajánlom, igaz drága (3300,-), de sokáig elég neki, spray formában kapható, és most valamilyen hátizsákot is adnak hozzá ajándékba. :)

2009. ápr. 3. 09:36
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ!jó babázást nektek!
2009. ápr. 3. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!