Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ajándékot vegyek?

Milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés

A kérdés nem teljesen idevaló, de ide nézek fel a legtöbbször. A nőgyógyászom névnapja lesz aki férfi amúgy, és szeretnék neki valamivel kedveskedni mert azon túl, hogy nagyon jólelkű ember rengeteget köszönhetek neki. És itt nem csak a szülésre gondolok meg az azt megelőző terhes gondozásra. Ő pszichológiával is foglalkozik, illetve jógával, egészségmegőrzéssel. A terhesség rengeteg komoly betegséget hozott ki nálam és az orovosom mindenben a segítségemre van. Ő az akiben maximálisan megbízok és mindíg számíthattam és számíthatok rá. Ezért minden évben felköszöntöm őt, de mára már kifogytam az ötletekből. A jóminőségű bor és bonbon meg már lerágott csont. A doki 48 éves tehát még fiatal. Legalábbis szerintem még nem mondható idősnek.

Ha van ötletetek megosztanátok velem? Minden megoldás érdekel. Előre is köszönöm.

2009. ápr. 2. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem semmi személyeset, nem biztos h. jól venné ki magát a dolog.

Még kellemetlen helyzetbe hozod.Maradj a jól bevállt italnál, annak biztos örül.12 egy tucat,de ne akarj kilógni a sorból.

Pl.:olyan dolgot vegyél, amit otthon a neje is szívesen fogad.:))

2009. ápr. 3. 00:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vok, még max egy könyvet is el tudok képzelni, valamelyik tudományával kapcsolatban,vmi nagyon friss könyvet, ami tuti érdekli és még nem lehet meg neki.

Nézzél utána.:)

2009. ápr. 3. 00:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Italt esetleg tudsz rá csináltatni saját cimkét és attól személyesebb lesz.Valami frappáns szöveggel.
2009. ápr. 3. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:

tudod mi érdekli, és ez jó. nem írtad mennyit szeretnél rászánni, de pl

- könyvutalvány az ajándékcsomagba

- vászonnyomat a kedvenc festőjétől

- egy kis asztali csobogó a rendelőjébe, vagy a váróba (vagy valami egyéb dísz, amit magától nem venne meg, de hasznos lehet)

- VIP cimkés bor, amibe belegravíroztatod a nevét az üvegbe

hirtelen ennyi

2009. ápr. 3. 08:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Hú ha höszi lányok. A könyveket már nézeettem, de most annyi jó dolgot írtatok, hogy át fogom gondolni. Szép napot nektek.
2009. ápr. 3. 08:22
 6/6 anonim ***** válasza:
ital, CD, könyv
2009. ápr. 3. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!