Milyen ajándékot vegyek?
A kérdés nem teljesen idevaló, de ide nézek fel a legtöbbször. A nőgyógyászom névnapja lesz aki férfi amúgy, és szeretnék neki valamivel kedveskedni mert azon túl, hogy nagyon jólelkű ember rengeteget köszönhetek neki. És itt nem csak a szülésre gondolok meg az azt megelőző terhes gondozásra. Ő pszichológiával is foglalkozik, illetve jógával, egészségmegőrzéssel. A terhesség rengeteg komoly betegséget hozott ki nálam és az orovosom mindenben a segítségemre van. Ő az akiben maximálisan megbízok és mindíg számíthattam és számíthatok rá. Ezért minden évben felköszöntöm őt, de mára már kifogytam az ötletekből. A jóminőségű bor és bonbon meg már lerágott csont. A doki 48 éves tehát még fiatal. Legalábbis szerintem még nem mondható idősnek.
Ha van ötletetek megosztanátok velem? Minden megoldás érdekel. Előre is köszönöm.
Sztem semmi személyeset, nem biztos h. jól venné ki magát a dolog.
Még kellemetlen helyzetbe hozod.Maradj a jól bevállt italnál, annak biztos örül.12 egy tucat,de ne akarj kilógni a sorból.
Pl.:olyan dolgot vegyél, amit otthon a neje is szívesen fogad.:))
Első válaszoló vok, még max egy könyvet is el tudok képzelni, valamelyik tudományával kapcsolatban,vmi nagyon friss könyvet, ami tuti érdekli és még nem lehet meg neki.
Nézzél utána.:)
tudod mi érdekli, és ez jó. nem írtad mennyit szeretnél rászánni, de pl
- könyvutalvány az ajándékcsomagba
- vászonnyomat a kedvenc festőjétől
- egy kis asztali csobogó a rendelőjébe, vagy a váróba (vagy valami egyéb dísz, amit magától nem venne meg, de hasznos lehet)
- VIP cimkés bor, amibe belegravíroztatod a nevét az üvegbe
hirtelen ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!