Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az első személyi ingyenes?

Az első személyi ingyenes?

Figyelt kérdés
6hósa fiam
2011. júl. 20. 06:55
 1/6 A kérdező kommentje:

És elég hozzá egy szülő vagy mindkettő kell?

Mi majd SZpbpn csináltatjuk

2011. júl. 20. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ingyenes. Úgy tudom kell mindkét szülő -nálunk csak én vagyok, be kellett mutatni a végzést a másik szülői felügyeleti jogának megszüntetéséről.
2011. júl. 20. 07:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Most csináltattuk, elég egy szülő, az útlevélhez kell két szülő. Kb. egy hét mire megjön. Ja, és ingyenes.
2011. júl. 20. 07:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is egy szülő kell és születési anyakönyvi kivonat.
2011. júl. 20. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Hétfőn csináltattam.

1 szülő kell, a gyerekek anyakönyvi kivonata és lakcímkártyája, és ingyenes.

2011. júl. 20. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondolom időpontra mész, így vidd magaddal a babát (lehetőleg fotogén cuccban) és a születési anyakönyvi kivonatát, meg a te papírjaidat.

Lefényképezik a babát és kb egy hét mire megkapja a személyit.Postán küldik.

És igen, ingyen van, 3 évig érvényes.

Én csak azért csináltattam meg (1 hós volt a lányom, hordozóban fotózták)mert nem akartam neki útlevelet csináltatni 5000-ért ha esetleg (idén biztos nem, de jövőre)kimennék a horvátokhoz.

És jól is jöttünk, mert mikor 4 hós volt a lányom, a szüleimmel meglátogattuk a vajdaságban élő rokonainkat.

A határőrök (főleg a szerbek) csak néztek, hogy ilyen pici gyereknek személyi?

Az egyik határőr kérdezte is, hogy hol a kislány én meg mutogattam neki, hogy itt mellettem a hordozóban:)

6,5 hós a lányom (már egyáltalán nem hasonlít az igazolvány képre) :)

2011. júl. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!