16 évesen első személyi igazolvány?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Első személyimet csináltatnám holnap.(igen lusta voltam)és az lenne a kérdésem hogy kell-e hozzá szülő és valamilyen büntetésre/fizetésre számíthatok-e.
Köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 18. 19:18
1/14 Carena válasza:
Hát elég keményen megbűntetnek! Én 4napot késtem és az volt 15000Ft! Nem gyengén voltál lusta akkor! Gratulálok!
2/14 Carena válasza:
Jó trehány vagy! Csajomat is 20000ra büntették,igaza van az előttem írónak! Genyák,dehát szó mi szó megérdemled! Majd örül a család,...végül is ezek szerint nem nagyon törődnek veled. Leszarják,hogy van e vagy nincs személyid!
3/14 anonim válasza:
nektek nem volt középsuliban (akik hamarabb töltik a 14-et,általánosban) kötelező személyi csináltatás?
felénk kötelező jelleggel csoportosan kell vonulni,igy fix h mindenkinek megvan
4/14 A kérdező kommentje:
Jó tudom megérdemlem.De azért ne hogy a válaszolók huzzák már föl ezen magukat kérem.Csak egy kérdést tettem föl és egy normális választ vártam.És a családi állapotomról meg nem kívánom feszegetni köszönöm.
2011. ápr. 18. 19:35
5/14 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi ilyesmi :S
2011. ápr. 18. 19:35
6/14 anonim válasza:
Ezért büntetnek? Az illeték az biztos fix 3000 Ft neked, de hogy büntetés is lenne? Mert miért? Hol van az leírva, hogy 0-14 ig meg kell csináltatni az első szem. ig. különben büntetés. Csupán érdeklődöm.
7/14 A kérdező kommentje:
Az a baj nézem mindenhol és sehol nem találom leírva pontosan hogy mennyi büntetésre számíthatok.Jó lenne azért tudni.
2011. ápr. 18. 19:40
8/14 anonim válasza:
Mondjuk az való igaz, hogy hanyag voltál, a személyi az fontos, bármilyen ügyintézéshez szükséges. Pl középsuliban sem kérték tőled???
De remélem lesz olyan aki felvilágosít minket, hogy hol van ez levésve, hogy bünti ha nincs.
9/14 A kérdező kommentje:
Én már 5. osztálytól gimnáziumba jártam. 8 osztályos gimi szóval nem.
2011. ápr. 18. 19:45
10/14 A kérdező kommentje:
Igen jó lenne ha valaki pontosan megtudná válaszolni.Holnap megyek az okmányirodába de azért jó lenne tudni hogy számíthatok-e több tízezer forintos büntetésre.
2011. ápr. 18. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!