Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Öthósomnak evian vizet adhatok...

Öthósomnak evian vizet adhatok tápioz keverve? Forraljam előtte?

Figyelt kérdés
Eddig babavizet ivott csak. (jana). Itt sokszor irjátok, hogy mentes szentkirákyit adtok a babának forralatlanul. Eviant lehet ugyanigy?
2009. ápr. 2. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Más a rendes á.víz és a babavíz összetétele. Babának nem ajánlják. Inkább csapvizet forralj neki!

A Szentkirályinak is van babavize (ha jól tudom), szerintem sokan arra gondolnak, amikor írják!

2009. ápr. 2. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem adnék, ez a felnőtteknek felel meg, nem a babáknak. Inkább forralt csapvíz, vagy babavíz.
2009. ápr. 2. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem adnám a helyedben,maradj egyenlőre szerintem a babaviznél.
2009. ápr. 3. 09:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm. Engem a szentkirályi zavart be, nem értem hogy mentes vizként adják, vagy hogy....mert én is ugy tudom hogy ne adjunk felnőtt vizet nekik.... Én akkor maradok a jana viznél.
2009. ápr. 3. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
A Szentkirályit azért adják, mert nagyon hasonló az összetétele a babavízzel. Az EVIan-t nem ismerem, de össze tudod hasonlítani a szentkirályival, és ha hasonló, akkor adhatod, akár forralás nélkül is!!!! Bár látom, hogy már sok idő eltelt, de azért remélem, hogy segítettem!
2009. szept. 18. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát azért a forralatlan ásványvíz nem steril. Sokan a babavíz vagy a forralt víz helyett adják az ásványvizet, mert azt hiszik, hogy ami palackban van, az steril, de a sima ásványvíz nem az.
2009. szept. 18. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Evian=Naive,egy tök mezei viz,csak nagy márkanevet csináltak belőle,azért kerül annyiba,egyébkén fele olyan minősége sincs mint amekkora a felhajtás körülötte
2009. szept. 19. 08:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!