S. O. S. Fogzás 3 hónaposan? Vagy más lehet esetleg?
Nekem mind a 4 gyerekemnek 3 hónaposan bújt ki az elsö foga, de a családban több másik gyereknek is.
Lehet, hogy nálatok is igy lesz.
Ritka,de vannak babák akiknek már elindul a fogzás 3 hónaposan,és lázzal is járhat!
Kisfiamnak ugyan ezek a tünetei voltak 7 hetesen (láz nélkül),5,5 hónaposan jött ki az első foga,rá 2 napra a második!
Dentinox gél nagyon jó rá!
Fogzás soha nem okozhat lázat! Max emelkedett hőmérsékletet. A fogzás alatt viszont a kicsi szervezete kevésbé ellenálló a különféle vírusokkal szemben, így könnyebben lebetegszik. Állítólag azonban lázas állapotban gyorsabban bújnak ki a fogacskák.
Ha lázas, akkor adj neki Nurofent, vagy Panadol babyt, esetleg Germicid-C-t. Nem tudom nektek mit javasolt a doki.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Remélem hogy nem megy feljebb a hője,fürdés után mértem neki 37,6-ot.:(
Remélem hogy gyorsan kibújnak a fogacskák,mert rémálom volt ez a nap...Na meg persze jó lenne ha nem szenvedne ennyit,nagyon rossz nézni így,hogy alig tudok neki segíteni.:(
Egy cipőben járunk, én is épp tegnap írtam be hasonló kérdést. Pénteken lesz 3 hónapos a lányunk, és három napja rémesen nyűgös, de tegnap volt a legrosszabb eddig. Alig aludt, és kétszer is az volt, hogy letettem nagy nehezen, elszundított 2 percre, aztán olyan üvöltésre szaladtam be, mint amikor anno oltást kapott. Csak vállon nyugodott meg pár perc alatt, de én is totál ki voltam a tegnapi naptól. :(
Nem hiszem, hogy front miatt lehet, mert eddig sose reagált így semmire, plusz neki is folyik a nyála, és három napja öltögeti a nyelvét is .
Köszönöm még egyszer a válaszokat!!Túl éltük a tegnapi napot,de nagyon nehezen...senkinek nem kívánom...:(Ma már nyugodtabb,vigyorog,csak néha nyüszög egy kicsit,viszont az ínye az hófehér elől.:)A két első fog helyén.:)A hője lement,most már csak 36,8.:)Most pihenünk.Végre.
Mindenkinek szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!