Aki azért ad tejpépet vacsira a babának hogy átaludja az
éjjelt, az mikor adja? A fürdés előtt közvetlen;vagy az
előtte lévő uzsira avagy a fürdés után?
Figyelt kérdés
ha fürdés után adod,nem lesz újra csupa maszat?Mert a fiam csak kanállal eszik.5hónapos
2009. ápr. 2. 21:19
1/9 anonim válasza:
uzsira add, éjjel baromi szomjas lesz rá, attól ne fog tudni aludni.
2009. ápr. 2. 21:21
2/9 anonim válasza:
én vacsira szoktam adni neki, utána. fél 7-kor fürdik, utána játszik egy kicsit, és úgy eszik. maszatos lesz, de utána le szoktam törölni az arcát. általában átalussza az éjszakát. most nem, mert jön a foga, és nagyon nehézkesen és keveset eszik. kanalat nem fogad el, így most hígabbra csinálom neki a tejpépet és üvegből kapja:-(
2009. ápr. 2. 21:27
3/9 anonim válasza:
én fürdes után adom a sinlac-ot 5 hónapos de én cumis üvegböl fözelékes cumit ki tágitottam forro tűvel.19 -óra körül és nem szomjas mert víz kell hozzá.
2009. ápr. 2. 21:38
4/9 anonim válasza:
1. vagyok. persze, ha hígabbra csinálja a kérdező, akkor kb tápszer és nem lesz rá szomjas. de ha rendes tejpépet ad neki, ami pép, arra inni fog a manó, az tuti.
2009. ápr. 2. 21:41
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi
az a helyzet hogy 2 hétig adtam neki rendszeresen uzsira kb 4-fél5körül.majd fürdött 6-3/4 7körül,akkor szopizott és aludt.És így is kelt 2-3x éjjel.Párszor adtam neki fürdés után,akkor is ugyan úgy fölkelt.a héten pont emiatt nem adtam neki,és így is kel.Mert a védőnő azt mondta ha így is kel,nincs értelme adni neki
pedig elég hígra csinálom(kb 100ml vízhez 2-2,5kanál)
Pedig anno már 6 hetes átaludta az éjjelt.igaz akkor 8körül ment aludni-mostanában viszont muszáj korábban lettemen,mert 3után már nem alszik és 8ra már nagyon hisztis.Szerintetek?
2009. ápr. 2. 21:48
6/9 anonim válasza:
1. és utolsó vagyok. nem lehet, h a foga jön akkor?
próbálj chamomillát adni neki, lehet, h nem éhes, csak fájdogál a foga.
2009. ápr. 2. 22:03
7/9 anonim válasza:
Tuti elég a tejed? Nem azért kel éjjel ennyit, mert nincs meg a napi kellő mennyiségű adagja??
2009. ápr. 2. 22:08
8/9 A kérdező kommentje:
A lefekvés előtt kiszívja mind a 2mellet.és nem látom rajta hogy még keresne-de én is erre gyanakodtam és adtam neki a pépet-de így is ugyanúgy kel.Próbáltam hogy éjjel csak visszaaltatom cici nélkül,de nem ment,igaz akkor csak pár percet szopik.
Hogy jönne e a foga?!Hát nagyon rág és be is van kicsit duzzadva-de ez már vagy 1 hónapja így van.
2009. ápr. 3. 09:12
9/9 anonim válasza:
Szerintem a fogacskája! 1hónappal a kibujás előtt is nagyon tudja őket gyötörni! Nyugi 13 hónapos kislányom még soha nem aludta át az éjszakát! Én is jóllakatom,kifárasztom pedig!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!