Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szólnátok hozzá, ha...

Mit szólnátok hozzá, ha egypáran felkerekednénk, és meglátogatnánk a mi Gordonkánkat, vagy a kedves nejét, hogy ugyan legyen már szíves és vigyázzon az egyéves kölykünkre, mert nekünk el kell mennünk dolgozni?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá, ha egypáran felkerekednénk, és meglátogatnánk a mi Gordonkánkat, vagy a kedves nejét, hogy ugyan legyen már szíves és vigyázzon az egyéves kölykünkre, mert nekünk el kell mennünk dolgozni (már aki olyan szerencsés,hogy van hova visszamennie), hogy ki tudjuk fizetni az ő kis bérét és juttatásait. Ha néhány ezren a néhány ezer gyerekünkkel megjelennénk, akkor a férjeink még a nemzeti gárdát is elkalapálnák, ha keménykednének. Én a max. GYED-et kapom, a párom viszonylag jól keres és akkora törlesztőrészletünk van, hogy a nagyszülők etetnek minket... (És tudom, hogy én még nem is panaszkodhatok, mert a ház még a fejem felett van...)
2009. ápr. 2. 19:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
79%
Kedves 10.40-es válaszoló! Remélem, visszanézel még erre a kérdésre. Te vagy szánalmas, azthitszem, méghozzá azzal, ahogyan elhinted, ezt a fene nagy okosságodat. Miért velünk fizettetnek már megint meg valamit? Mi Évtizedeken át adózunk rendesen, fizetjük a tb, közterheket stb. Ez neked nem elgondolkodtató? Az sem, hogy Gordonka, aki, mint beismerte a libákhoz sem értett - ezért lett több ember öngyilkos - majd most tanulta meg gyorstalpalón, hogyan kell egy országot irányítani. Bravó, és drukkolj, hogy még tovább nyúzzanak minket!
2009. ápr. 7. 19:21
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a tökéletes népirtás! Így senki sem fog gyermeket vállalni és szépen-lassan kihal a Magyar!Nekem sincs kifogásom! Mikor indulunk és honnan?
2009. ápr. 8. 08:46
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Szóljatok ha menni kell. Én és két anyuka ismerősöm megyünk gyerekkel. (5, 8 hós, és 4 éves gyerekekkel)
2009. ápr. 8. 10:19
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is mennék,de félek azoktól az elemektől akik ilyenkor csatlakoznak a békésen demonsrtálni vágyókhoz,és az egészből háborút csinálnak.Úgy tudom,hogy ha kellő aláírás összegyűlik valami érdekében akkor nem lehet figyelmen kívül hagyni. HMM??
2009. ápr. 8. 11:12
 35/41 anonim ***** válasza:
27%
Sziasztok.Anyukám nem kapott se gyest,se gyedet,mégis felnevelt bennünket.Én 3évig voltam gyesen,s nem volt még bölcsi sem akkor..Menjetek férfiak nélkül tüntetni.Csak nök,és gyerekek.De én nem megyek.
2009. ápr. 8. 18:11
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Lassan ez már diktatúra lesz.

Én is megyek. Akinek meg tetszik ez a rendszer, vagy buta, vagy gazdag, vagy valaki "nagy"-nak a rokona, és csurran-cseppen a zsebébe a tőlünk elvett pénz.

Jobban járnának a "kedves" Gordonkáék, ha a saját bérüket "szorítanák" meg! Azzal előrébb lenne az ország.

2009. ápr. 9. 15:58
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Libajnai Gordonka v. Ludas Matyi!!
2009. ápr. 9. 21:20
 38/41 anonim ***** válasza:
71%
Kedves Tegnap 18:11 -es maradj nyugodtan majd mi elintézzük helyetted ezt is!!
2009. ápr. 9. 21:26
 39/41 anonim ***** válasza:
75%
ki z a Gordonka??:S
2009. ápr. 14. 09:27
 40/41 anonim ***** válasza:
Nem helyettem intézed.Magad miatt.De én a gyerekemet gyes nélkül is vállaltam.Amugy meg ott vannak a nagyszülök,örülnek az unokáknak..legalábbis az enyémek..:P
2009. ápr. 30. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!