Mit szólnátok hozzá, ha egypáran felkerekednénk, és meglátogatnánk a mi Gordonkánkat, vagy a kedves nejét, hogy ugyan legyen már szíves és vigyázzon az egyéves kölykünkre, mert nekünk el kell mennünk dolgozni?
Sziasztok lanyok!
Sok sikert nagyon szoritok!En az Egyesult Kiralysagban elek, itt sajna csak 1 ev max az anyasagi, es a 9. hettol nem kapunk egy fillert sem, igy nagyon gondolkodtam rajta hogy otthon kene szulni, de az meg macera...Ti akik otthon vagytok alljatok ki ertunk, az a 3 ev szerintem nagyon kell a picurkainknak, meg ezt is el akarjak venni toluk? Szegyen gyalazat!
20 hetes kismami
Utolso hozzaszolo:
bocsi - 9. honaptol!
"az Egyesult Kiralysagban elek, itt sajna csak 1 ev max az anyasagi, es a 9. hónaptól nem kapunk egy fillert sem"
Óóóh, az az áhított Nyugat, ahol tejjel-mézzel folyó Kánaán van ! Ugye ?
Pedig náluk nincs akkora szar mint nálunk, sokkal jobb gazdasági helyzetben érte őket a válság. Nekik nem kell 50 év "áldott" szocializmusát, államadósságát rendezni. Rendszerváltás utáni politikai tévedésből, tehetetlenségből és marakodásból adódó pénzügyi, gazdasági nehézségekből kilábalniuk.
Mondjátok erre: "persze ott sokkal magasabbak a fizetések" Itt is vannak magas fizetések és vannak alacsony fizetések, mint ahogyan ott sem CSAK gazdag emberek élnek. Vajon ott a szegény kismamák miért nem vonulnak tüntetni ?
Tényleg azt hiszitek, hogy bárkit is érdekel, ha a Parlament elé toljátok a babakocsit. (Ne higgyétek, hogy nekem könnyebb, egyik fiamat 6 a másikat 9 hónaposan adtam bölcsibe, hogy dolgozni menjek.)
A megszorításokat azért hívják megszorításoknak, mert valaki megszorul a hatásukra. Valamennyi megszorító intézkedés valakinek nem tetszik. Szar, tudom, de csak azt lehet elvenni, ami adható. A fizetésemelést, a juttatást, a segélyt, stb.
Tényleg elhiszitek, hogy adócsökkentéssel és plusz juttatásokkal ki lehet lábalni a válságból ???? Tényleg ennyire szűk látókörűek vagytok, hogy csak és kizárólag magatokra gondoltok ? Arra nem, hogy a gyerekeiteknek jobb legyen ? Ami most történik, vagy nem történik, mind a gyerekeitek jövőjét alapozza. Akkor majd Ők okoljanak Bennünket, hogy volt lehetőség rendet tenni, még ha fájdalmasan is, de nem tettünk semmit, mert pllanatnyilag az volt NEKÜNK a jó ! Szánalmasan szűklátókörűek vagytok.
10.40-es válaszoló: Tudod nagyon sok anyukának nincs hova visszamennie. Így nagyon sokan még etetni sem fogják tudni a gyerekeket.
A másik igazán nagy probléma, hogy a gyerekeket nem lehet bölcsibe adni, mivel azok jelentős részét bezárták. Egyes településeken pedig már egyáltalán nincs is. Ahol pedig van, ott várólisták vannak.
A gazdasági válságot nem a kismamáktól elvont pénzek fogják megoldani. GAZDASÁG ÉLÉNKÍTÉS KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!