Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik ilyen babakocsi?

Létezik ilyen babakocsi?

Figyelt kérdés
Olyan babakocsit keresek, ami 2 irányból tolható(átfordítható tolókaros, nem az ülést kell tehát átszerelni rajta), bolygókerekes, az övpántja állítható magasságú(mint az autósüléseknél) és nincs horror ára. A legjobb lenne egy régebbi modell, amit használtan meg tudnék venni valahol. Ja és ne az a szétesős fajta legyen :), hanem bírja a strapát! Köszönöm
2011. júl. 19. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Hauck Esprit Orlando.

Keress rá a google-ben, nem mostani kiadás, kb szerintem 3-4 éves modell lehet.Mi alig használtan vettük 18 ezerért egy olyan kereskedőtől, aki németországból hoz be hiányos/csomagolássérült/alig használt darabokat.Nekünk hiányzik a karfa és sok helyen érdeklődtem, de sajnos nem kapok hozzá, igaz annyira már nem is érdekel :)

Imádom!

Átfordítható tolókar, terep, habosított gumi kereker kiváló rugózással.

3 fokozató háttámla, az öv magassága állítható.Könnyű tolni és hatalmas kupolája van.A kerekei könnyen kivehetők, a huzat könnyen leszedhető, gépben mosható.

Nemrég jöttem rá, hogy az egész ülőrészt is át lehet fordítani, mert én nem szeretem ha hátul van a bolygókerék, úgy nekem nehéz tolni.

Egyébként a bolygókerék két irányban fixálható is.

Most nézelődős üzzemódban használjuk :)

Ja és van hozzá textilmózes is, amiből kiszedhető a merevítés és a fejrész lezipzározható, így télen lábzsákként funkcionál.

Én sok helyen találtam olyat is amihez van hordozó is.47 és 58 ezer ft között mozgott az ára, de érdemes szétnézni szerintem e teszveszen és a vaterán is, mert elég ritka kocsi :)

Remélem segítettem!

6,5 hós kiscsaj anyuja

2011. júl. 19. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

[link]

így néz ki:

[link]

2011. júl. 19. 18:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. júl. 19. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!