Milyen a rossmanos pelus? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 18:44
1/8 anonim válasza:
Szia!
Újszülött korban hasznaálta a kicsim. Szerintem jó pelus, csak akkor ugyanannyiba került mint a Liberó. Szóval ahhoz képest, hogy saját márka, nem mondanám hogy olcsó.
2/8 anonim válasza:
mi is használtuk,nappalra kiváló volt,de az éjszakát nem mindig bírta. Nagyon kényelmesnek tűnő,stramm pelus,szerintem érdemes kipróbálni. nekem jobban bejött,mint a dm-es
3/8 anonim válasza:
Én most vettem elöszőr,mert eddig Tescos pelust vettem,de most nem kaptuk a megfelelő méretet ezért kiprobáltuk a rossmanosat.Nálunk bevált még ha sok kaki is sikerül egy nap.És éjszakára is nagyon jó.Tescos pelusnál sokszor fordult elő,hogy nedves volt a bady-ja.Szóval én merem ajánlani!
4/8 anonim válasza:
Én Libero párti voltam eddig, de gondoltam kipróbálom a babydreamet. Tök jó! Igazából az éjszakai tesztelésre voltam kíváncsi, hogy kibírja-e a 11-12 órát, mert napközben azért nem vészes, hiszen többször van csere. Mint a sicc, úgy kibírta!!! Egyelőre ennél maradok :-) A 4-es méretet vettem.
5/8 anonim válasza:
nagyon jó csak kevesebb van méret szerint a csomagba, az ára nem a legolcsobb ha már nagyobb méret kell
6/8 anonim válasza:
Mi a 3-ast használjuk már és szuper!Ugyan az mint a Libero csak olcsóbb!Éjjel nappal ezt hordja ksilányunk!
7/8 anonim válasza:
Szia!
Mi csak ezt használjuk. Ez az egy, ami tök jól passzol a derekánál, sosem folyik ki semmi, éjjelre is tökéletes.
Vékony, magas kisfiam van, aki 1 éves.
Szinte a létező összes pelust kipróbáltuk, de csak ez vált be.
A baba testalkata a lényeg! Más testalkatra más pelus válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!