Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki megvárja az egy éves...

Mindenki megvárja az egy éves kort a tej-kóstolással?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jaj, Istenem! Ne máááár!
2011. júl. 19. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

Pro és kontra minden kérdésre lesz!

Én megvártam az egy évet, tehéntejet kap az első perctől kezdve. A rokonságban van ahol, két éves koráig nem adtak még bolti tejet sem a gyereknek, kettő 3-5 éves kora között tejcukor érzékeny lett, refluxos. Kérdem én akkor, most mi van?

2011. júl. 19. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ma már az 1 év "arany középútnak" számít...

A szüleink nagyszüleink ugyebár állandóan azt hajtogatják, hogy te is azon nőttél fel kislányom és semmi bajod! (Ez való igaz, tényleg nincs semmi bajom!)

Egynémely gyerekorvos meg 2 akár 3 éves korig is tiltólistára teszi a tehéntejet, mert minden fellelhető betegség erre lesz vissza vezethető!

Na most akkor mi van? Kire hallgasson az ember inkább? A tapasztalt "öregekre", vagy a tudósokra?

Én igyekeztem meghallgatni mindkét felet, de nem akartam igazán egyikhez sem húzódni, ezért kezdtem 13 hónaposan bevezetni a házi tejet is, és a boltit is!

2011. júl. 19. 17:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi megvártuk.

A tejbedarát megcsinálhatod rizstejből is, azt már 7-8 hónaposan kaphat.

2011. júl. 20. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!