Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki saját maga szedte szét a kislánya összenőtt nuniját? Lányomnak már ötször szedte szét orvos, de mindig összenő, azt mondják, ez így mehet tovább akár 7 éves koráig, amíg az ösztrogén be nem indul.

Figyelt kérdés
A legutolsó doki azt mondta, amint látom, hogy minimálisan össze van nőve, szedjem szét én magam. Érdekelne, hogy van itt ilyen anyuka, sikerült-e megtanulnia a szétszedést és hogy ment?
2011. júl. 19. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki mondta, hogy enogranormonnal kend, de a gyereknőgyógyász főorvos mondta, hogy ez a legnagyobb baromság, amit doki kitalálhat, mert a neogranormon annyira erősen hámosít, hogy még akkor is előfordulhat miatta összetapadás, ha amúgy a gyerek nem hajlamos rá. Szerintem kérdezz meg más orvost is, mert lehet nem is tapadna vissza, ha nem hámosítanád mindig neogranormonnal.
2011. júl. 25. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Az én kislányomnak is volt ilyen, 3 éves volt akkor. Nem is hallottam addig erről, nagyon megijedtünk. Neki is húgyúti fertőzése volt, valószínű, hogy az okozta. A háziorvos szedte szét, sosem felejtem el, ahogy segítségkérőn ordítva nézett rám a kicsim!:( Azóta sem felejtette el, most 12 éves. De a lényeg, hogy neki akkor egyszer fordult elő csak, többet nem jött elő. Minden fürdéskor széthúzza magának azóta is, és kitörölgeti.

Én is aggódtam rajta, hogy nem okoz-e majd a szexuális életében zavart ez az élmény (lelkileg), de megnyugtattak, hogy amikor eljön az ideje, a vágy erősebb lesz ennél az emléknél, és nem lesz semmi gond! Remélem, így lesz!

2011. júl. 25. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A kettővel előttem íróval értek egyet, az összenövés -a gyermekorvosunk szerint - elsősorban a hámosító kenőcsök rendszeres használatától van (Neogranormon, Bepanthen, Sudocrem), ezért az erre hajlamos gyerekeknél nem ajánlott őket használni! Vagy nem kerülhet a puncira, de ez szinte lehetetlen, ha használja az ember. Sok babánál bármit használhat az ember, nem alakul ez ki, de akinél igen, annak tilos ezeket használni!
2011. júl. 25. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom folyamatosan NEM szabad Neogranormont használni,mivel az hámosító,regeneráló krém,ezáltal segíti az összenövést.2 gyerekes anyuka
2011. júl. 25. 19:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Neogranormont csak azután használtuk, amikor a Heim Pálban a dokinő mondta, de aztán mikor másodszorra is ott voltunk, akkor utána már nem is kenegettük, mivel előzőleg sem használt. De régebben se használtam soha semmi ilyen krémet a nunija környékén, mégis összenőtt, tehát nem attól van. Bár nem bánnám, ha attól lenne, mert akkor legalább tudnám az okot.
2011. júl. 25. 19:34
 16/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Én tegnap fedeztem fel, hogy az egy éves kislányomnak össze vannak nőve a kisajkak ami teljesen elfedi a hüvely nyílást. Ma megerősítette ezt a védőnőnk aki gyermek nőgyógyászatra küldött. Elmondása szerint ezt ösztrogénhiány okozhatja! Nagyban elősegíti az összenövést ha hámosító popsikrémet használunk. De nálunk Nem ez az ok. Persze az első kérdéseim között szerepelt, hogy mit kellett volna másképp csinálni? Semmit!! Ez nem egyenlő az igénytelenséggel! Rendben tartom a gyermekemet! Amennyire csak lehet megmosom a sunáját. Figyelve arra, hogy azt a váladékot amit a szervezete termel abból a célból, hogy óvja a hüvelyt a fertőzésektől nemossam

2017. febr. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!