Van itt olyan anyuka, aki saját maga szedte szét a kislánya összenőtt nuniját? Lányomnak már ötször szedte szét orvos, de mindig összenő, azt mondják, ez így mehet tovább akár 7 éves koráig, amíg az ösztrogén be nem indul.
Az én kislányomnak is volt ilyen, 3 éves volt akkor. Nem is hallottam addig erről, nagyon megijedtünk. Neki is húgyúti fertőzése volt, valószínű, hogy az okozta. A háziorvos szedte szét, sosem felejtem el, ahogy segítségkérőn ordítva nézett rám a kicsim!:( Azóta sem felejtette el, most 12 éves. De a lényeg, hogy neki akkor egyszer fordult elő csak, többet nem jött elő. Minden fürdéskor széthúzza magának azóta is, és kitörölgeti.
Én is aggódtam rajta, hogy nem okoz-e majd a szexuális életében zavart ez az élmény (lelkileg), de megnyugtattak, hogy amikor eljön az ideje, a vágy erősebb lesz ennél az emléknél, és nem lesz semmi gond! Remélem, így lesz!
Sziasztok!
Én tegnap fedeztem fel, hogy az egy éves kislányomnak össze vannak nőve a kisajkak ami teljesen elfedi a hüvely nyílást. Ma megerősítette ezt a védőnőnk aki gyermek nőgyógyászatra küldött. Elmondása szerint ezt ösztrogénhiány okozhatja! Nagyban elősegíti az összenövést ha hámosító popsikrémet használunk. De nálunk Nem ez az ok. Persze az első kérdéseim között szerepelt, hogy mit kellett volna másképp csinálni? Semmit!! Ez nem egyenlő az igénytelenséggel! Rendben tartom a gyermekemet! Amennyire csak lehet megmosom a sunáját. Figyelve arra, hogy azt a váladékot amit a szervezete termel abból a célból, hogy óvja a hüvelyt a fertőzésektől nemossam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!