Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehet az orvos az összenőt...

Mit tehet az orvos az összenőtt ujjakkal valamint az extra ujjakkal?

Figyelt kérdés

Kérlek Titeket írjatok le mindent, amit tudtok ezzel kapcsolatban, fontos lenne!

Köszönöm:)

2009. márc. 1. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ha több ujja van valakinek azt nem nagyon vágják le vagy ilyesmi.

Ha össze van nőve meg kell nézni, hogy hogy áll a helyzet, külön lehet-e választani gond nélkül, vagy úgy célszerű hagyni.

2009. márc. 2. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a többletujjal, ha nincs elhalva nem kezdenek semmit, az összenőtt ujjal pedig csak akkor, ha sem idegek, sem a csont nem nőtt össze, bár ebből is több fajta van. ált a középső két ujj nő össze és az is csak részben, ezen nem szoktak változtatni, bár nem tudom, mi a helyzet akkor, ha a hüvelykujj nő össze... ez bizonyára nagyon ritka..
2009. márc. 2. 00:20
 3/6 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy ha az illető kéri, és nem kockázatos, akkor levágják/szétválasztják. neked ilyen van?
2009. márc. 2. 05:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, nekem nincs ilyenem, csak kiselőadást tartottam bioszból...
2009. márc. 2. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor lehet kissé elkéstem a válaszzal :D
2009. márc. 3. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
lecsapja
2015. okt. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!