Így hogyan fogunk kiváltani étkezést?
Azt hiszem minden kezdő anyuka (ahogy én is), hasonló kérdésekkel küszködtünk:D Pedig csak mi bonyolítjuk túl. Nem tudom mennyi idős a babád, de nekem sokáig volt úgy, hogy evés után még bőven szopizott. Egyszer vissza is estünk, lehet, hogy én siettettem a dolgot, ezért tanácsolom, hogy hagyd a babára. Reggel az első evés és az utolsó evés csak szopi volt már és a közbenső étkezések főzelékek, gyümölcsök és hasonlók voltak, utána pedig szopi. Egyik nap gondolt egyet a 8 hós lányom és nem volt hajlandó csak szopizni. 1 hónapon át újra csak szopizott. Aztán vezettem be újra szépen lassan az étkezéseket. Ma már csak reggel és este van tápszer (szopit abbahagytuk)
Szóval azt tanácsolom, hogy támaszkodj a babára, had irányítsa ő, mikor akar enni, majd hidd el, alakul az:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!