21 hónapos és akörüli kisgyereketek miket csinál?
Sziasztok, én a kérdező vagyok. Arra voltam kiváncsi mennyire vagyunk helyben, mert nálunk a háziorvos és a védőnő sem mond igazán semmit.
A kisfiam nekem is egy örökmozgó, csúszdázni imád, lépcsőn kapaszkodva felmegy, szeret hintázni, pörögni, forogni, akár egyedül is, szeret bukfencezni, ez majdnem egyedül megy. Ebédjét önállóan megeszi, mondjuk még a kanállal evés csak segítséggel megy.Bilibe ő is mindig belepisil, de a pelusba is:) Beszéd terén, ő még annyira nem beszél, énekeket dúdolgatja, mutogatós mondókákat elmutatja, de csak pár szót mond belőlük, pl. hopp, hopp, hopp, reccs, reccs.
Én amiatt problémázok igazán, hogy nagyon félős, ha idegent lát, rögtön felkéredzkedik.
Nálatok a manók mennyire bátrak?
Játszótéren abszolút nem félős, csak zárt térben, pl játszóház, vagy ha vendégek jönnek.
Milyen ötleteitek vannak?
Tegnap 14:57-es vagyok.
Az én fiam egyáltalán nem félős. Sőt. Tegnap az apjával nagyot néztünk, odament a játszón egy nénihez (unokájával volt lent), megfogta a kezét, és simán elment volna vele, ha az apja oda nem megy érte. Pedig még sosem láttuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!