Miben különbözik a 2 cumisüveg?
2011. júl. 19. 11:10
2/9 anonim válasza:
Az egyik tejszínű,a másik arany színű.A fehérbe kell adaptert használni.Ne vásárolj nagyon be aven t üvegekbők ,sajnos folynak.Ameddig cicizett is addig ezt használtuk mi is.
3/9 A kérdező kommentje:
milyen tulajdonságban? milyen adapter ?
2011. júl. 19. 11:25
4/9 anonim válasza:
pes jelölésű a mézszínű
pp jelölésű a sima átlátszó
Szerintem ennyi a különbség közöttük.
De ha lehet ne vegyél ilyet, az Avent sok esetben okoz cumizavart, és eléggé csöpögős is (még a tájékoztatóban is le van írva, hogy te vagy a béna, ha csöpög...míg más cumisüvegeknél ilyet nem is írnak, mert nem kell szenvedni velük!)
Bocs attól, akinek bejött ez a cumisüveg. De szerintem szörnyű.
5/9 A kérdező kommentje:
mi mamot használunk, csak a mellszívóhoz mézszínű volt.csak az a furcsa,hogy csak a színe más és drágább
2011. júl. 19. 11:31
7/9 A kérdező kommentje:
design????
hisz olyan, mintha koszos lenne :-)
2011. júl. 19. 11:42
8/9 anonim válasza:
Nekünk bejött, nem csöpög, de valóban sokan panaszkodnak. Cumizavarnak nyoma sincs, de ez is biztos egyéni. Anyagukban különbözik: a mézszínű inkább kemény, a másik picit ruganyosabb anyagú. De ugyanúgy melegítheted őket. Gondolom a drágább még "egészségesebb", bár káros egyik se lehet, ha egyszer árulhatják
9/9 anonim válasza:
Nekem van egy Avent füzetem, abban az van, hogy a mézszínű az tartósabb anyagból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!