Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hiszi azt mindenki h a...

Miért hiszi azt mindenki h a HA tápszert a tejallergia miatt adják?

Figyelt kérdés

Hisz azt nem kaphatják tejallergiások,mert tejalapu,csak hidrolizált formában.

Babám teljesen tejmentes tápszert kapott mikor kiderült a tejfehérje allergia.

(direkt megnéztem most pár HA tápszeren h tartalmaz-e tejet,és igen)

2011. júl. 19. 10:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Mert nem magyarázza el nekik senki. Ennyi.

Persze, hogy tartalmaznak, hisz ez csak hyppoallergén tápszer, kevésbé allergizál. De aki nem érintett az nem tudja, hisz az orvosok ritkán magyarázzák el a dolgokat.

2011. júl. 19. 11:00
 2/21 anonim ***** válasza:

Az én lányom sem HA tápszert kapott a tejfehérje-allergia gyanú miatt.

DE: miért várjuk el, hogy egy "egyszerű" anya vagy apa értsen a különféle tápszerekhez? Laikusok vagyunk és nincs minden tudás benne a kisujjunkban.

A dokik meg nem magyaráznak semmit, én is egy csomó dolognak a neten jártam utána vagy könyveket bújtam.

2011. júl. 19. 11:08
 3/21 anonim ***** válasza:

Senki nem hiszi azt.

A HA PÉP sem az.

Sinlac, Milupa Som, Similac isomil

ezek tejmentesek

2011. júl. 19. 11:12
 4/21 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert sok helyen tejfehérjeallergiás anyukák kérdéseire válaszoltam(kisfiamnak is ez a baja,ezért képben vagyok)sokan ellenem fordultak h jo a HA is a tejallergiásnak,és h az nem tartalmaz tejet,és azt hittem már a végén h én tudom rosszul.Szoval akik elvileg érintettek,azok se értették meg h azokban is van tej.
2011. júl. 19. 12:32
 5/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy itt a gyakorikerdeseken nem orvosok válaszolnak, és sokan kétkedve fogadják, ha valaki tudja a helyes választ. Nem akarják elfogadni, mert a válaszoló is csak átlagos anyuka, apuka.

A kétkedéssel nincs is baj, mert sokan írnak néha hihetetlen hülyeségeket, még jó, hogy nem fogadja meg mindenki azt. Ugyanakkor a helyes válaszokat sem fogadják el sokszor.

2011. júl. 19. 12:36
 6/21 A kérdező kommentje:
Sajnos igy van,de akinek tejfehérjeallergiás/laktózérzékeny a gyereke,hogyhogy nem tudja mi a 2 közti különbség?el akarja hitetni velem h HA tápszert kap a tejfehérjeallergiás gyereke...ilyenkor nem tudom elhinni h a saját gyereke érdekében se néz utána semminek??vagy nem figyel h a doki mit mond?
2011. júl. 19. 12:41
 7/21 anonim ***** válasza:
Hát a felelőtlenség, nem-törődömség egy újabb probléma.
2011. júl. 19. 12:43
 8/21 anonim ***** válasza:
Mert nincsenek tisztában a dolgokkal, csak hajtják a hülyeséget. Amúgy minden babának minimum 6 hónapos korig csak HA tápszert lenne szabad adni, legalábbis a tudomány mai állása szerint, de ha ezt leírom elhajtanak a francba, mert jó neki a sima is, mert nem tejérzékeny.
2011. júl. 19. 14:15
 9/21 A kérdező kommentje:
Hát jo lenne....de szerencsére én tudtam szoptatni,viszont 2 évesen derült ki nálunk a betegség:(
2011. júl. 19. 14:48
 10/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nálatok így alakult. Tejfehérje, vagy laktózérzékeny? Kinőheti még? Mit mondanak?
2011. júl. 19. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!