Hogy tetszik az Izabella név?
Figyelt kérdés
Lepontozás nincs, csak hasznos válasz.2011. júl. 18. 20:13
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Bevallom meglepődtem. Több nem tetszikre számítottam. Nekem is az Anna volt a másik favorit, csak valóban nagyon gyakori lett. De szerintem is olyan szép csengése van ennek a névnek. Várok még további válaszokat is. A negatív is hasznos. Egyébként bennem sem merült fel eddig hogy cigányos lenne. Nekem is A Dzsesszika,Dzsenifer és társai számítanak annak.
2011. júl. 18. 21:38
12/23 anonim válasza:
Nagyon szép név, gratulálok a választáshoz! :)
13/23 anonim válasza:
21:22es vagyok.Akkor elarulom a lanyom Izabella Anna de komolyan es sajnalom de en nem surun(kb 14eve meg altalanosba) hallottam ezeket a neveket es persze akkor sem az lett volna a mervado.
14/23 anonim válasza:
Szép név! Én csak azért nem adnám a kislányomnak, mert a becézése nem a legjobb! Pl. Bella: egy csomó kutyát is így hívnak! De teljesen kimondva nagyon szép!
15/23 A kérdező kommentje:
Húúúú. Izabella Anna. Nagyon szép. Amúgy nekem is jobban tetszik az Iza, vagy Izi becézés mit a Bella. De ez tényleg ízlés dolga. Egyre jobban megtetszik :) Nagyon köszönöm mindenkinek.
2011. júl. 18. 22:21
16/23 anonim válasza:
Kedvenc nevem :-)
Sajna kicsit gyakori lett felénk, de azért első számú esélyes a kishuginál.
A lányomnál is felmerült korábban, ő végül Anna Tünde lett. 3 éves, és meglepő módon nagyon kevés Annával találkoztunk ebben a korosztályban (plusz-minusz 1-2 év), pedig a statisztikák szerint az egyik leggyakoribb név mostanában (viszont Hanna, Lili és Dorka rengeteg van). Mi egyébként egy Bp vonzáskörzetébe tartozó kisvárosban élünk, és hivatásunkból adódóan elég tág rálátásunk van a környék gyerekeire + plusz ugye játszóházak, gyerekprogik stb...
17/23 anonim válasza:
Szerintem szép név, bár egy kissé szigorú egy kislánynak.Egy középkorú nőnek jobban el tudom képzelni.Az biztos, hogy ritka, és különleges név, én nem vettem észre, hogy felkapott lenne.Így hívják barátnőm lassan 2 éves lányát.Nekem a becézések közül az Iza, és a Bella tetszik.Izi nem, pedig ők pont így hívják.Erről a rizibizi jut eszembe, és mikor elmondtam a férjemnek és a rokonoknak, hogy becézik, azt mondták rá egyből: szegény kislány!Mennyit fogják ezzel bántani, hogy gyere ide Izéke!Szóval tetszik, tetszik, de én nem adnám a lányomnak semmiképpen.
18/23 anonim válasza:
Nekem nagyon.De a páromnak nem így Maja lett a babám.
19/23 anonim válasza:
Maja? Nem félsz, hogy nagy korában csúfolni fogják? Pl. méhecske, stb?
20/23 anonim válasza:
kislányom Izabella Emma:) szerintem így együtt nagyon szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!