Mit csinálja hogy a 6 hetes babám könyebben kakiljon?
6 hetes és anyatejes a drága. eddig mindennap többször volt kaksija, de mostanság napi egy vagy kettő de azzal is úgy megszenved szegényke pedig a kaksi is ugyan olyan mint amilyen volt.(állagra olyan mint volt)
Egész éjszaka csak erőlködik és semmi.
Hogyan könnyíthetnék rajta?
köszi a tanácsokat!
Amúgy lehet köze ennek ahoz hogy nekem meg székrekedésem van?
ilyen nekünk is volt, rostokban gazdagabban kell táplálkozni, + sok folyadék.
Én még annyit csináltam hogy tornáztattam a babákat. (az 1. és 3. babám is ilyen nehezen kakilós volt)
Hátára fekteted, és behajlítod a lábacskáit, úgy hogy a térdével nyomja a pociját, jókat fog hozzá nyögni.Nem fog fájni neki, lehet dögönyözni nyugodtan. Lehet a 2 lábát egyszerre a hasához nyomni, meg felváltva, látni fogod az arcán hogy mi a jó neki.
Meg próbálhatsz még ilyesmiket is: (ártani nem lehet vele, max. nem használ)
Sztem , ha a széklet állaga ugyanolyan mint volt, akkor nincs gond. Nálunk 7 nap volt a rekord.De nálunk görcsölt is a baba pocija.
Ha nálatok ilyen gond nincs, ne ilyedjél meg anyatejes babáknál, azt mondják természetes.Nálunk 3 és fél hós koráig gond volt a kaksival, cukorral felforralt vízbe kiáztatok kamillateát és azt itatom vele. Amikor nagyon gáz volt késöbb ,akkor laevolac szirupot adtam neki, az meghozta a kakit.
De sztem , ha nem kemény akkor semmit ne csináljál, majd jön az a kaki.Szervezete hasznosít mindent az anyatejből.
Jó babázást.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!