Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálja hogy a 6 hetes...

Mit csinálja hogy a 6 hetes babám könyebben kakiljon?

Figyelt kérdés

6 hetes és anyatejes a drága. eddig mindennap többször volt kaksija, de mostanság napi egy vagy kettő de azzal is úgy megszenved szegényke pedig a kaksi is ugyan olyan mint amilyen volt.(állagra olyan mint volt)

Egész éjszaka csak erőlködik és semmi.

Hogyan könnyíthetnék rajta?

2009. ápr. 2. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyél néhány szem aszalt szilvát, vagy pár kanál szilvalekvárt, a tejjel együtt átmegy a tejbe és a babának is segít.
2009. ápr. 2. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Reggel éhgyomorra adj neki pár kiskanál nagyon cukros világos langyos kamillateát!
2009. ápr. 2. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a SZÉLCSŐ vált be. Keress rá itt az oldalon, hogy mi az és hogy működik
2009. ápr. 2. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
PÉróbáld meg többször teáztatni, ha nem akarsz cukrosat, akkor először próbálkozz simával, a folyadék önmagában is segíthet.
2009. ápr. 2. 13:25
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat!

Amúgy lehet köze ennek ahoz hogy nekem meg székrekedésem van?

2009. ápr. 2. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:

ilyen nekünk is volt, rostokban gazdagabban kell táplálkozni, + sok folyadék.

Én még annyit csináltam hogy tornáztattam a babákat. (az 1. és 3. babám is ilyen nehezen kakilós volt)

Hátára fekteted, és behajlítod a lábacskáit, úgy hogy a térdével nyomja a pociját, jókat fog hozzá nyögni.Nem fog fájni neki, lehet dögönyözni nyugodtan. Lehet a 2 lábát egyszerre a hasához nyomni, meg felváltva, látni fogod az arcán hogy mi a jó neki.

Meg próbálhatsz még ilyesmiket is: (ártani nem lehet vele, max. nem használ)

[link]

2009. ápr. 2. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Természetesen befolyásolja, ha neked székrekedésed van, könnyen a babának is az lesz. Igyál sokat, egyél sok rostos dolgot :gyümölcsök, zöldségfélék, teljes kiőrlésű gabonafélékből készült péksütemények.Éa az aszalt szilva, a szilvalekvár neked is jó...
2009. ápr. 2. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Sztem , ha a széklet állaga ugyanolyan mint volt, akkor nincs gond. Nálunk 7 nap volt a rekord.De nálunk görcsölt is a baba pocija.

Ha nálatok ilyen gond nincs, ne ilyedjél meg anyatejes babáknál, azt mondják természetes.Nálunk 3 és fél hós koráig gond volt a kaksival, cukorral felforralt vízbe kiáztatok kamillateát és azt itatom vele. Amikor nagyon gáz volt késöbb ,akkor laevolac szirupot adtam neki, az meghozta a kakit.

De sztem , ha nem kemény akkor semmit ne csináljál, majd jön az a kaki.Szervezete hasznosít mindent az anyatejből.

Jó babázást.:))

2009. ápr. 3. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!