Történt már valakivel olyan, hogy elapadt a teje és a baba nem akart mást elfogadni? Ha igen akkor ilyenkor mi a teendő?
nezd meg a szoptanít készüléket
(én fordított problémával küzdöttem, kipróbáltam, eladó, ha erdekel küldj privit, kétszer használtam, mivel nekem mindent elfogad - a cicin kívűl :(( sajnos nekem a még több tej sem tudta mellre csalni )
ha kevesebb a tejed amúgy próbáld a kecskeruta fű teát, reggel-este fél liter
szoptanít: [link]
a pótlás (tapszer) egy miliméternel kicsit kisebb átmérőjű steril csövön megy a bimbó mellett a baba szájába, így akinek nincs teje, vagy kevés, és a baba nem motivált a szopásban, ezzel az lesz, meg állítólag ha gyakran szopik a baba, akkor nem szülő nőknél is meghozza a tejet (örökbefogadott babaknal jó).
ez tenyleg csak akkor jó, ha már nagyon kevés a tejed, és ki kell egészíteni, akkor viszont nagyon jó, hiszen mellből kapja a tápszert, nem kell cumisüveg, vagy pohár, és szopási inger is éri a mellet, amitől több lesz a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!