Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Történt már valakivel olyan,...

Történt már valakivel olyan, hogy elapadt a teje és a baba nem akart mást elfogadni? Ha igen akkor ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Félek,mert a babám a szopin kívül nem akar mást elfogadni.Van,hogy inkább sokáig szívogatja a cicit,de akkor is az kell neki és semmi más.Félek,ha nem lesz tejem,akkor mi lesz.Már tanácstalan vagyok.Volt már más is hasonló helyzetben?
2009. ápr. 2. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én most vagyok.Nem szopik, csak nagy ritkán, a tápszert nem fogadja el.Én tejpépet adok neki és próbálom szoptatni.
2009. ápr. 2. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:
De a tejpépet elfogadja?Nem marad éhes és nyűgös?Köszi.Gondolom már te is kivagy.
2009. ápr. 2. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:

nezd meg a szoptanít készüléket

(én fordított problémával küzdöttem, kipróbáltam, eladó, ha erdekel küldj privit, kétszer használtam, mivel nekem mindent elfogad - a cicin kívűl :(( sajnos nekem a még több tej sem tudta mellre csalni )

ha kevesebb a tejed amúgy próbáld a kecskeruta fű teát, reggel-este fél liter

2009. ápr. 2. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:
tul.képpen mi is az a szoptanít készülék?
2009. ápr. 2. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok.A tejpépet imádja.Ez tartja bennem a lelket.
2009. ápr. 2. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Most van még tejem,de úgy érzem,hogy ennél több már nem lehet.Én bármit kínáltam neki elutasította.Inkább a cici.Tejpépet még nem próbáltam,mert lehet,hogy tejérzékeny(nem bizonyított) és nem mertem.Tegnap a sinlacot próbáltuk este,mert elég laktató(lenne),de 3 kanál után összeszorítja a száját ,öklendezik és kapálózik.Akkor sem enne lehet mást ha nem lenne tej?Lehet,hogy inkább éhezne?Ettől félek.
2009. ápr. 2. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:

szoptanít: [link]

a pótlás (tapszer) egy miliméternel kicsit kisebb átmérőjű steril csövön megy a bimbó mellett a baba szájába, így akinek nincs teje, vagy kevés, és a baba nem motivált a szopásban, ezzel az lesz, meg állítólag ha gyakran szopik a baba, akkor nem szülő nőknél is meghozza a tejet (örökbefogadott babaknal jó).

ez tenyleg csak akkor jó, ha már nagyon kevés a tejed, és ki kell egészíteni, akkor viszont nagyon jó, hiszen mellből kapja a tápszert, nem kell cumisüveg, vagy pohár, és szopási inger is éri a mellet, amitől több lesz a tej.

2009. ápr. 2. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!