Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki már nem ad sapkát, és...

Van aki már nem ad sapkát, és plédet a gyerekre, ha kiviszi ilyen szép időben sétálni?

Figyelt kérdés
Én még adok, 3 hónapos a fiam. De láttam tegnap babákat, akiken már nem volt sapka, csak pl. a kabát, vagy a mellény tuzyija, és pléddel sem voltak betakarózva.
2009. ápr. 2. 06:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly náron volt ilyen pici a lányom és nekünk a dokinéni azt mondta, hogy egy éves koráig mindenképp legyen valami a fején, mert hiába van jó idő, az aránytalanul nagy buksival sok hőt veszít a pici, és nyitva van még a kutacsa is így könnyen megfázik. Így rajtunk mindig volt min egy kiskendő. Most lesz egy éves és még most is van rajt vékony sapi. Szélben meg pláne, mert könnyen megfázik a füle.
2009. ápr. 2. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!