Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kire hasonlít inkább a pici?

Kire hasonlít inkább a pici?

Figyelt kérdés
Anyára vagy Apára?
2011. júl. 17. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nálunk tökéletes keveréket alkotnak, de talán apából egy kicsit több van bennük. Én mondjuk ezt egyáltalán nem bánom.
2011. júl. 17. 13:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Nálunk születésekor tiszta apja, ill. apja családja volt a fiunk.

Most 19 hónapos, és ő is tökéletes 'keverék', meg lehet mondani, hogy pl. a száját apától örökölte, a szemöldökét tőlem stb.

2011. júl. 17. 13:08
 3/14 anonim ***** válasza:

A mi lányunk olyan keverék, hogy elsőre nemigen lehetne megmondani, hogy a miénk :o)

Pl az arca teljesen az apjáé, viszont a zöld szeme és a szeplői az enyémek; a vörösesbarna haja viszont az apai nagyijáé, de közben az ujjai és az orra anyukámé :o) Hálistennek apámból semmi nincs belőle, csak a jó dolgokat örökölte :o)

2011. júl. 17. 13:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Az én kislányom tisztára olyan mint én(anya).A szőke haja és a nagy kék szeme az apjáé.
2011. júl. 17. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:

A kislányom teljesen olyan, mint az apukája. Eddig összesen 2 ember mondta azt, hogy rám hasonlít...

Olyan a szeme formája a színe, a szája, az egész alkata.

Talán az orra hasonlít rám, mást nem nagyon vélek felfedezni. :)

2011. júl. 17. 13:24
 6/14 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsi voltam, nálunk is tiszta apukája a kislányom.

Olvastam egy tanulmányt, ami azt taglalja, hogy mi a különbség az anyai (feltétlen) és az apai (feltételes) szeretet között. Azt írja a szerző, hogy általánosságban a gyermekek az apjukra ütnek, ezzel is elnyerve az Ő tetszésüket. Érdekes, és lám, igaz is lehet. :)

2011. júl. 17. 14:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Én a tv-ben hallottam, hogy 1 éves korukig az apukájukra hasonlítanak a gyerekek, pontosan azért, mert így könnyebben kialakul a kötődés. Mármint az apa kötődik jobban a babához.

Nálunk is így volt, most anyósra és ezáltal apára hasonlít, csak az államat örökölte. De még változik, főleg a kamaszkorban.

2011. júl. 17. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:
a kislányom leginkább az én anyukámra hasonlít (én magam apukámra). de volt már aki azt mondta tiszta apja, az nem tudom, mit nézett......nemrég kezembe került anyukámról egy kiskori fotója, hát tisztára olyan. nemcsak hogy hasonlít az arca, de a mimikája, sok arckifejezése is mintha csak anyukámat látnám (pedig sajnos sosem találkozhattak, 32. hétben voltam a kisláányommal, amikor meghalt anyukám) .
2011. júl. 17. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Természetre mindkét gyerek én/anya.Külsőre a kislányom én, a kisfiam keverék, de inkább apa.
2011. júl. 17. 15:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Az én kislányom a születése pillanatától tiszta apukája. Picit sem hasonlít rám:(
2011. júl. 17. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!