Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnátok nekem, ki mit adott...

Leírnátok nekem, ki mit adott 7 hós kisbabájának-tápszeresek vagyunk, ,1.5 hónapja hozzátáplálunk? írná

Figyelt kérdés

Néha annyira szegényesnek érzem az étrendjét!Mindig csak krumpli meg néhány zöldség és gyümik!

Segítenétek? Olyan bénának érzem magam!Miket adhatnék?Táblázatom az van 3 is,de Én kimondottan a Ti véleményeitekre vagyok kiváncsi!

Nagyon köszönöm!

Amit eddig kapott:alma,őszi és sárgbarack,körte,körte és birsalma,alma-szőlő-rizzsel,főzik közül:krumpli és hozzá paradicsom,sóska,borsó,alma,sütőtök,cékla,répa,cukkini!

2009. ápr. 1. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem jókat adtál neki :)
2009. ápr. 1. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de elég változatos?Nem kéne még vmit?ÉS mit mivel kombináljak?
2009. ápr. 1. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én 6,5 hós lányom ezeken kívül nagyon szereti még a gesztenyét (meggyel különösen, meg almával is fini). Mega Meggyet külön is kóstoltathatsz vele, de lehet hogy önmagában túl savanykás lesz neki.

Banánt próbáltátok már?

Aztán variálhatsz az elkészítéssel is, pl a céklát alufóliában megsütöd párolás helyett - így édeskésebb is.

Almát detto.

2009. ápr. 1. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Gesztenéyt meg kéne próbálnom de milyet érdemes?És mit mivel variálhatok?

Nagyon köszi amúgy a válaszokat!

Banánt egyszer adtam neki-bébiételt(banán őszibarack)nem is tudom miért nem írtam:)

De adható amúgy mert én nme nagyon mertem!1 hét múlva lesz 7 hós!

2009. ápr. 1. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbálj tököt,spenótot adni neki krumplival. 7 hónapos kortól lehet adni tojássárgáját is. Ez mondjuk egyénfüggő, ha van a családban aki érzékeny rá, akkor később adj neki. Én megfőzöm a tojást és csak a megfőtt sárgáját töröm bele a főzelékébe, imádja és nagyon tápláló is!

Fontos, hogy a fehérjét nem szabad neki odaadni csak a sárgáját. Remélem tudtam segíteni.

2009. ápr. 1. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Adhatsz már neki kelbimbót is. Az én kisfiam imádja ezt a variációt: krumpli-sárgarépa-kelbimbó, krumpli-kelbimbó-alma. Meggyet is adhatsz neki, áfonyát, banánt. A krumpli-banán kajcsit is imádni szokták. A spenótot is megpróbálhatod krumplival, bár lehet, hogy nem fogja szeretni, de egy próbát megér, mert nagyon egészséges. És husit eszik? Adhatsz azt is neki, csirkemell, pulykamell, hal, csirkemáj. Amúgy szuper kajcsikat adsz neki, jó változatos, ne aggódj.
2009. ápr. 2. 09:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat meg mindent:)

Meg fogom próbálni amiket írtatok!

Halat is adhatok neki???Ezt nem is tudtam!Milyen halat?

2009. ápr. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!