Leírnátok nekem, ki mit adott 7 hós kisbabájának-tápszeresek vagyunk, ,1.5 hónapja hozzátáplálunk? írná
Néha annyira szegényesnek érzem az étrendjét!Mindig csak krumpli meg néhány zöldség és gyümik!
Segítenétek? Olyan bénának érzem magam!Miket adhatnék?Táblázatom az van 3 is,de Én kimondottan a Ti véleményeitekre vagyok kiváncsi!
Nagyon köszönöm!
Amit eddig kapott:alma,őszi és sárgbarack,körte,körte és birsalma,alma-szőlő-rizzsel,főzik közül:krumpli és hozzá paradicsom,sóska,borsó,alma,sütőtök,cékla,répa,cukkini!
Az én 6,5 hós lányom ezeken kívül nagyon szereti még a gesztenyét (meggyel különösen, meg almával is fini). Mega Meggyet külön is kóstoltathatsz vele, de lehet hogy önmagában túl savanykás lesz neki.
Banánt próbáltátok már?
Aztán variálhatsz az elkészítéssel is, pl a céklát alufóliában megsütöd párolás helyett - így édeskésebb is.
Almát detto.
Gesztenéyt meg kéne próbálnom de milyet érdemes?És mit mivel variálhatok?
Nagyon köszi amúgy a válaszokat!
Banánt egyszer adtam neki-bébiételt(banán őszibarack)nem is tudom miért nem írtam:)
De adható amúgy mert én nme nagyon mertem!1 hét múlva lesz 7 hós!
Próbálj tököt,spenótot adni neki krumplival. 7 hónapos kortól lehet adni tojássárgáját is. Ez mondjuk egyénfüggő, ha van a családban aki érzékeny rá, akkor később adj neki. Én megfőzöm a tojást és csak a megfőtt sárgáját töröm bele a főzelékébe, imádja és nagyon tápláló is!
Fontos, hogy a fehérjét nem szabad neki odaadni csak a sárgáját. Remélem tudtam segíteni.
Nagyon köszönöm a tanácsokat meg mindent:)
Meg fogom próbálni amiket írtatok!
Halat is adhatok neki???Ezt nem is tudtam!Milyen halat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!