Igaz, hogy a Bébé Confort és a Quinny kompatibilis egymással?
Pl. BBC vázra rátehető a Quinny mózese a Dreamy?
A Brendonban nem hajlandóak segíteni, de én úgy hallottam, hogy egy cég készíti őket és adapterrel használhatóak egymással.
Segítenétek?
szia!
Igen jól hallottad a Dorrel cég gyártja őket és még a Maxi Cosit is én pl Angol ebayen láttam adaptert hozzájuk:) ( a brendonban sajnos vagy nem értenek hozzá vagy nem akarnak érteni) de itthon tuti nem kapsz szerintem adaptert:( bár lehet jó a Quinny-é is a Bébé c-re ezt sajnos nem tudom
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Azt hiszem akkor a "felpróbálás" lesz a megoldás :)
BBC adapterem van, talán azzal sikerül.
Szép napot!
Szia,
én úgy tudom, hogy a quinnyre fel lehet tenni a BBC-ket, de fordítva nem! Tehát egy Buzz-ra fel lehet tenni egy BBC Windoo mózest, BBC bébihordozót, de a BBC babakocsikra a Maxi Cosi hordozók CSAK KÜLÖN ADAPTERREL tehetők fel, a mózes pedig sehogy :-(((
(hogy a Dorel miért nem alapból oda-vissza kompatibilisnek csinálta???)
Egyébként a Dorel ügyfélszolgálata e-mailen egész készséges és aránylag gyors is, akár angol, akár francia v német nyelven...
A Brendon meg egy nagy kalap sz*r: volt egy kérdésem quinny zappal kapcsolatban e-mailen, visszaírták, hogy fáradjak be a legközelebbi üzletükbe, ott majd a kollégák adnak felvilágosítást, hogy az Xtra vázára feltehető-e a régi fajta ülés. Befáradtam, fél órát vártam, mire telefonon a központból a quinny-s kolléga (mert persze a helyieknek gőzük nem volt róla, még nem láttak ilyet - idén nyár elején!!!) közölte velem, hogy nem - ami persze nem igaz!!!
Ennyit a hozzáértésről, meg a józan észről (ezért kellett autóznom egy csomót!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!