Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan alkalmazkodik a ti...

Hogyan alkalmazkodik a ti babátok az új helyzetekhez-pl. máshol alvás?

Figyelt kérdés
sajnos az én kisfiam nagyon ragaszkodik a megszokásokhoz.alapvetően jó,mert jól kialakult napirendje van-de már előre félek a nyaralástól,hogy fog máshol elaludni-akkor lesz másfél éves.most szokja a nagyinál alvást-de pl.az utazóágyat nem szereti.más babánál is van ilyen?
2009. ápr. 1. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi hétvégén voltunk a mamánál vidéken és hát nagyon jól elvolt meg minden, DE egész nap kb fél órát aludt éjjel éjféltől óránként kelt, amúgy meg már átalussza az éjszakát. Egész nap annyit ment, hogy még egy felnőttnek is sok lenne, pedig ő még csak most tanult meg, de akkor se volt fáradt. Amint hazajöttünk, úgy kifáradt, hogy egy napig aludt és 9 órán keresztül nem evett semmit. Szóval elgondolkozom, hogy mikor megyünk legközelebb...9 hónapos kisfiú anyukája
2009. ápr. 1. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a titka, hogy hamar el kell kezdeni a nem megszokott dolgokat.

Mi már 6 hetesen utaztunk nagyszülőkhöz, sosem volt gond azzal, hogy máshol vagyunk, máshol alszunk és sok ember veszi körül.

2009. ápr. 1. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
kb. 2 havonta utazunk édesapámhoz 220 km-re. Amikor még kisebb volt, semmi változást nem tapasztaltam, kisebb eltérésekkel tudtam tartani az otthoni napirendet, ami nálunk is egy jól bevált dolog. Aztán ahogy növekszik egyre "nehezebb", Sztem azért mert már jobban figyel a környezetére. Mostmár Ő is utálja az utazó ágyat, éjszaka többször ébred, sírdogál is. 1 éves. Nyáron mi is megyünk nyaralni, nem tudom hogy lesz ..
2009. ápr. 1. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

mi is rengeteget mentünk-és csak most,hogy nagyobb,kezdett problémássá válni a helyzet.ahogy kezdenek okosodni-egyre rafináltabbak.

2009. ápr. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!