Mérgező a tej? 15 hós babámnak két hónapja tejet adok reggel és este.2,8 -as felforralt kizárólag magyar tejet. Egy anyuka szólt rám valamelyik nap hogy ne adjak tejet mert nem szabad.
Figyelt kérdés
nem tudtam megkérdezni hogy miért mert elment. az egyik barátnőm is elég furán néz rám a tej miatt. ennyi idősen már simán ihat tejet a gyerek, nem? vagy tényleg nap mint nap mérgezem a gyereket? kérlek ne azt írjátok hogy a tehén hormonos füvet legel.2011. júl. 15. 20:13
11/18 anonim válasza:
Itt nem a tejallergiáról volna szó szerintem, valami már teória ez.
Valami ilyenre gondolhatott az a nő:
12/18 anonim válasza:
Nagyon megterheli a veséjét a rendes tej. Orvosilag egy éves koráig tilos. Én nem adok neki, mert okos rokonok adtak neki és napokig ment a hasa. Jó neki a tápszer is. :)
13/18 anonim válasza:
Az a tápszer, ami szintén tehéntejből van? :D
14/18 anonim válasza:
És szerinted az hogy megterheli a vesét,, milyen összefüggésben áll a hasmenéssel? A te kicsidnél valószínüleg inkább a laktóz okozott gondot. Ilyen esetben persze nem kötelező adni. De ha semmi gondja tőle a gyereknek akkor hülyeség mű dolgokkal tömni helyette.
15/18 anonim válasza:
Igen, az a tápszer. Nem mondtam, hogy nincs benne tehéntej, de nem úgy mint a rendes tejbe.
Nem mondtam, hogy a vese leterhelés meg a hasmenés összefüggésbe van egymással. Csak elpróbáltam magyarázni, hogy miért nem adok neki tejet!
16/18 anonim válasza:
A napi max 2-3 dl nem terheli meg a vesét, csak a nagyobb mennyiség, ha pedig hasmenése van tőle, akkor fel kel vizezni, mert túl zsíros neki.
17/18 anonim válasza:
De miért adtok neki? Vagy nem sima tejet? Mert szerintem avval még csak jól sem lakik...
18/18 anonim válasza:
12-es, én orvos vagyok, és soha nem hallottam még ezt az ökörséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!