Megéri pihenőszéket venni babának? Nem szeret feküdni, inkább azt szereti, ha kézben van és nézelődhet?
Szia,
az én kislányom is nagyon hasfájós volt, nekünk pont ezért ajánlották a rezgős pihenő széket. Két hetes kora óta használtuk-ahsználjuk, nagyon szerette (mi is mert nem sírt... :)), van rajta játszó ív ami világít, ezt is nézegette és később amikor már tudott fogni a játékokat is püfölte-püföli. Sokszor el is aludt benne! Én csak ajánlani tudom. Nekem azt mondták, hogy hordozóban nem tanácsos hosszú ideig tartani a kicsi babákat mert terheli a gerincét.
Fél éves kislány anyukája
Szia!
Uh ez az utolso hozzaszolas mintha csak en irtam volna par honapja!(marmint a te, kerdezo hozzaszolasa)
Nalunk is ugyanez volt , hatonfekundi sose, es amikor cipeletem akkor is a hasonfekvos poz(superman) volt csak a jo.
Kb negyhonapos kora korul fog elmulni, de legalabb elmulik.
Mi infacolt is probaltunk nalunk nem hasznalt de volt akinel igen ok tobb heten at adtak annak ellnere h az elejen nem hatott. Na de nem ez volt a kerdes vissza a pihenoszekhez: egy korabbi hozzaszolashoz fuznem miszerint minek kell pihenni egy babanak hiszen egesz nap azt csinaljak. Hat igen igaz , de lehet hogy arra ertik hogy vegre a szulo pihenhet amig a babo abban jatszik :D
Mi vettunk pihenoszeket zenelos-razosat, jatekivvel na ebbol csak a jatekivnek volt haszna, de annak nagyon is. Ha ugy dontesz h veszel egy pihiszeket es nem szereti a babad ne aggodj hozza lehet szoktatni. Meg most is ez van ma benne volt 1 orat is maskor meg hozzaer a feneke mar megy a hiszti. En szoktam mindenfelet aggatni a jatekivre. A hinta lehet h jo otlet foleg kesobb is a mi kislanyunk szerette ha apu a mozeskosarban lengette (csak apu hata nem szerette)
Meg annyit h a hordozorol en is azt hallottam h nem jo a baba hatanak. sok kitartast es boldogsagot :)
Tegnap 19: 53-as vagyok.Amikor ilyen picurka volt, még tudtam aludni napközben, pihenőszék nélkül is:))
Bocs az off-ért, de nem értem, hogy mitől jobb a pihenőszék a hordozónál.A pihenőszékben is van ív, ami megtöri a hátát.Én nem hinném, hogy a hordozó ártana.egyrészt mert csak félig ülő helyzetben tartja, másrészt a háta meg van támasztva, nem terheli semmi!Ennyi erővel a bölcső hinta is káros, a dönthető etetőszék is káros.Keresztgyerekeim hordozóban nőttek fel.Az anyukájuk nem akarta direkt felkapkodni őket, ezért bébihordóban vitte magával őket a lakásban.Már iskolások, semmi baj a gerincükkel! A kislány lovagol, a fiú karatézik.
Szerintem ezek újszülött kortól használhatóak, de én nem vennék nem rezgőset, ha már veszel. Én is írtam neked, szerintem nem fogja szeretni, ha csak úgy nem szeret feküdni. A hordozóban szeret? Mert ha abban sem, akkor ez sem lesz nyerő.
Szia megint irok a kerdesre h mikortol lehet beletenni, a termeken fel lesz tuntetve h mikortol a mienk szuletestol volt ok. De ettol fuggetlenul nem maradt meg benne az eljen barmit is irnak ra az elso par hetben meg tul picik hozza (latni is lehet h olyan furcsan neznek ki benne) meg meg nem is latnak rendesen nincs ami ott felkeltene az erdeklodesuket. Amit talan megprobalhatsz az az elektromos hinta (nagyon draga) de mindenkepen probald ki elotte h menyire tetszik a picinek egy boltban v kolcson valakitol mert sokba kerul es ha nem jo ...
A mienk(pihiszek) hata vaszon volt nem allithato olyan mint egy hintaagy aminek meg van varrva a "feneke", nekunk bejott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!