Létezik, hogy már csak 5 óránként akar enni 18 hetes tápis babám?
Így egy nap csak 4x hajlandó enni(az éjszakát teljesen átalussza 6 hetes kora óta),már tegnap óta.Nagyon meg vagyok ijedve.
A hozzátáplálást megpróbáltam,de nem hajlandó sem gyümit sem főzeléket enni,így nem erőltetem.
szerintem belefér
gyakran kínáld vízzel, amikor nem alszik
Ahh..Írország,itt 18 fok van..tehát nem a nagy meleg az oka,két napja bújt ki alul a második foga,most annyira nem is tömi már az öklét,vagy lehet jönnének már a felső(k)is?
Itatom ahogy tudom,de nem egy ivós típus..
Ugye nincs baj?Elvigyem orvoshoz? Vagy egyszerűen várjak hátha visszaáll?
mennyiket eszik egyszerre? lehet jol lakik esnem ehezik meg hamar
egyebkent meg kuldhetnel abbol a 18fokos levegobol ide is
Az én fiam 4 óránként evett 120ml-t:) Vagyis hozzá képest a tiéd sokat eszik:)
Szerintem nem kell aggódnod, hiszen mi sem eszünk mindig egyformán. Tudja ő mennyi kell neki. Ha gyarapszik, és kiegyensúlyozott baba, akkor nincs semmi hiba:)
az én babám dettó, mint az utolsóé. 4 óránként 100-130 ml-t eszik,de azt is kínnal meg százszor megállva.reggel fél 7 körül szoktam megetetni, de még akkor sem éhes abszolút, kb. 80 ml-t eszik ilyenkor.
én is gondolkodom, hogy csak 4szer etetem meg, de a védőnő még az 5 evést is kevesli...
hízik egyébként? mert az enyém ennek ellenére szerencsére folyamatosan hízik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!