Kedves Anyukák! Mi a véleményetek a gyerekkomp használatáról? Szép napot! egy kezdő anyuka
14.35-ös vagyok. Igen én egésznap mellette vagyok, vigyázok rá, nehogy beüsse a fejét, elessen stb. és ennek ellenére mindennel elvégzek nap végére, nem teszem be ordítani a gyereket a járókában, nem azért szültem. De mindegy is nem ez volt a kérdés.
Lehet lepontozni.
Nézzétek ezt meg anyukák!
Én most miivel elvenni már nem akarom tőle, megszabtam, hnapi 10 percet lehet csak benne. Igaz, h ugrál csak benne, esetleg ellökdösi magát hátrafelé, de már félek tőle.
Védőnőm szerint nyugodtan maradhat benne, semmi baja nem lesz. Akkor most hogy igazodjunk ki ebben a témában?
Most a rugós hintán gondolkozom, a fenti linkben azt pl ajánlja Gergő, a fejlesztőpedagógus, de arról is hallottam rosszat is.
8 hós kisfiú anyujája.
mi is kaptunk kölcsön, de fent van a padláson, nem teszem bele. Kilenc hós, rég mászik, feláll, megy kapaszkodva.
Nagyon praktikus, mert fellélegezhetsz egy kicsit, de én utánaolvastam, kifejezetten káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!