Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vigyem orvoshoz? A...

Mikor vigyem orvoshoz? A babám 7 hónapos, megfázott, be is rekedt. Az orvoshoz rendelés elejére, vagy inkább végére vigyem el?

Figyelt kérdés
Általában mikor vannak többen? Nem szeretném ha a nagyobb gyerekektől elkapna még valami nyavalyát. Az orvosunk nem jár ki házhoz.
2009. ápr. 1. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Az kizárt hogy nem jár ki. Agyerekorvosnak kötelessége kimenni egy beteg gyerekhez. Ha tényleg nem megy ki, keress másik dokit.

Én inkább a rendelés végére vinném, akkor már nagyon kevesen vannak, míg az elején valószínüleg tömve a rendelő beteg lurkókkal.

2009. ápr. 1. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem jár ki? Nem is hallottam még ilyet. Nagyon elhivatott orvos lehet. Nálunk a doki mondja, hogy be ne vigyük a gyereket amikor járványos időszak van, és többször kijött este tízkor, mert addigra sokaltam be és hívtam fel.

Én a helyedben felhívnám az dokit/asszisztenst és megkérdezném, hogy mikor jobb, mert szerintem az nagyon különböző lehet, hogy melyik rendelőben mikor vannak kevesebben.

2009. ápr. 1. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha lehet kérj időpontot és akkor nem kell várnod.Ha nem lehet kérni akkor szerintem a vége felé vidd addigra talán már kevesebben lesznek
2009. ápr. 1. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én beszoktam telefonálni, hogy mennyien vannak, és kb,meddig tart a rendelés. Én a végén szoktam menni. Általában akkor vannak kevesebben.

Jobbulást a babónak:)

2009. ápr. 1. 13:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor majd a végére viszem be.
2009. ápr. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!