Lehet valahol normális áron tetrapelenkát kapni?
Figyelt kérdés
Amikor a kislányom született, és ez nem volt olyan rég, 2,5 éve, nem emlékszem hogy ilyen drága lett volna. most akárhol nézem ilyen 450-500 ft darabja, ez normális?
most születik a kistesója 1 hónap múlva, és szeretnék újakat venni, 10 db-t, de nem 5000 forintért, ha nem muszáj.
2011. júl. 15. 13:50
1/6 anonim válasza:
vaterán próbáld meg, én tavaly nyáron 3000-ért vettem 15-öt.
2/6 anonim válasza:
kisebb baboltokban érdemes megnézni
mondjuk nem tudom te hol nézted, de 500ft/10 darab ellégé irreálisnak tűnik
2,5 éve volt 5 vagy 6 darab 1000 ft körül
3/6 anonim válasza:
Én anno az Auchan-ban vettem 3 db-ot 700-ért, igaz, ez akciós volt, nem tudom, hol laksz, de pl a 18. kerben a Gézengúz Bababoltban vagy a 10. kerületben a Tücsök Bababoltban lehet venni 250 ft/db áron. Már vettem mindkét helyről, ezért tudom, de ahogy az első hozzászóló írta, akár a vaterán is lehet venni.. :-)
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. megnézem a vaterán.
sopronban lakunk, néztem 3 bababooltban, a tescóban, az intersparban. mindegyik elszállt árakkal adja.
2011. júl. 15. 14:01
6/6 A kérdező kommentje:
ó köszi :)
2011. júl. 15. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!