Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jártattad babádat úgy, hogy...

Jártattad babádat úgy, hogy fogtad a két kezét, ha már fölállt és tudott lépegetni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen, bár én tudtam hogy nem jó, mondtam is itthon hogy ne csinálják, de a gyerek nagyon akart menni, és az anyós meg a férjem egyfolytában így járatta

végül semmi gond nem lett, 11,5 hónaposan elindult egyedül

2011. júl. 15. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Egyszer együtt nyaraltunk egy baráti társasággal, ahol egy pár elhozta a kb. másfél éves (kicsivel kevesebb) ikreit. Az egész bagázs mást sem csinált 3 napig, minthogy a gyerekeket sétáltatták, merthogy annyira akarják. Igaz a végén már kiegyenesedni alig bírtak.

Akkor megfogadtam, hogy ha lesz gyerekem, nem fogom ezt csinálni. Mindig figyeltem rá, hogy ha a fiam így "sétálni" akart, ő kapaszkodjon az én kezembe vagy ujjamba, és csak egy kézzel támogattam, nem vezetgettem soha. Szerencsére erre igénye sem volt, viszonylag korán,az egy éves szülinapja előtt egy héttel indult el egyedül.

2011. júl. 15. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2011. júl. 15. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:
A kisfiam 7 hónapos korában állt fel kapaszkodva, onnasntól fogva bútorokba kapaszkodva járt. A szülinapja előestéjén tette meg az első önálló lépteket, nem vezetgettük egyetlen egyszer sem.
2011. júl. 15. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!