Hat hónaposan már hisztizhet?
Figyelt kérdés
A kisfiam tök jól el szokott játszani egyedül, akár egy fél órát is. A hétvégén itt volt a nagyi, aki kb. havonta egyszer látja, sokat játszott vele, sokat volt kézben is a picúr. Hát a tegnapi napunk elég furán alakult, ha egyedül akartam hagyni, vagy letettem a fenekét, már bömbölt! Ez hiszti? Ennyire érzi, hogy foglalkoztak vele, én meg mást is akartam mellette csinálni, nem csak vele lenni? Hogyan kezeljem, ha ez hiszti? Hagyjam sírni?2009. ápr. 1. 11:27
1/2 anonim válasza:
Persze hogy megérzi. Hát ha birod hagyd sirni, bár én nem birnám. Inkább próbáld meg lekötni a figyelmét vmi más vagy új dologgal.
2/2 anonim válasza:
szerintem tedd le, és próbáld magyarazni neki nyugodtan, hogy nem lehet ölben. adj neki játékokat, hogy lefoglalja magát. ha még mindig sír, akkor egy kicsit hagyd. akkor se vedd fel, csak játsz vele, hamarosan vissza fog zökkenni a dolgokba, tudni fogja újra, hogy neki az a birodalma, ahol fekszik, játszik:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!