Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kell mosni a babának...

Mikortól kell mosni a babának a fogát?

Figyelt kérdés
S mivel? Úgy értem kell fogkrémet használni? Ha igen milyet?
2011. júl. 14. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

Biztos, hogy nem sokan - én csináltam időnként, ha eszembe jutott, főleg este, az utolsó kaja után.

De aki csinálja rendszeresen, ne nézzük már le ezért, hiszen pont, hogy követendő példa, és semmi vicces nincs benne...

2011. júl. 15. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:
29%

Csajok, ez most komoly?

Tulbuzgo anyuka, turelmes baba? Sok ido?

Nem azert vallal az ember gyereket hogy mindezt megadja neki?

Hozzateszem, hogy a gyerkocomnek extrem szajhigieniat kell biztositani, mert Meg egy lyukas fog ellatasa is komoly problemat okozhat a sziveben. (en irtam hogy mar mielott kibujtak mostam neki) es oszinten szolva nagyon is jol tettem, mert mivel pici kora ota szokta a procedurat, soha egy hagja

2011. júl. 15. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
41%

Csajok, ez most komoly?

Tulbuzgo anyuka, turelmes baba? Sok ido?

Nem azert vallal az ember gyereket hogy mindezt megadja neki?

Hozzateszem, hogy a gyerkocomnek extrem szajhigieniat kell biztositani, mert Meg egy lyukas fog ellatasa is komoly problemat okozhat a sziveben. (en irtam hogy mar mielott kibujtak mostam neki) es oszinten szolva nagyon is jol tettem, mert mivel pici kora ota szokta a procedurat, soha egy hangja nem volt fogmosás közben. Én est elorelatasnak nevezem, nem okoskodasnak vagy tulbuzgasnak...

2011. júl. 15. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!