Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most, hogy itt a jó idő,...

Most, hogy itt a jó idő, sétára mit adtok ababára?

Figyelt kérdés
ilyenkor a téli kezes-lábas,aminek kapucnija van, már meleg?6 hósak vagyunk.
2009. ápr. 1. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Meleg:) 13-15 fok körül van , ma igy megyünk két órára az öthósommal: nadrág, zokni, tutyi, hosszú ujjú póló, kocsikabát, plüss fülvédös sapi, kapucni, pléd, rá a kocsi végére a huzata. Jó sétát:)
2009. ápr. 1. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kezes-lábasba csak beizzadna, aztán meg megfázna. Az én kislányom 7 hónapos. Így viszem ki: rövid ujjú body, pamut, hosszú ujjas pulcsi, zokni, kocsicipő, nadrág, vékonyabb, ujjatlan kabátka. Ha elalszik, betakarom egy vékonyabb pléddel. Tegnap is így voltunk kint és egyáltalán nem fázott.
2009. ápr. 1. 10:45
 3/10 A kérdező kommentje:
itt napsütés, és 17 fok van du. a téli sapkában és a kabát kapucnijában teljesen megizzadt a feje.
2009. ápr. 1. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen adok a fejére egy kendőcskét..
2009. ápr. 1. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Kislányomnak van egy vékonyabb kabátja ,azt adtam rá tegnap, 8 hós,alatta volt egy hosszú újjú felső,egy nadrág, rövid ujjú bady,harisnya,kötött cipő,mert még nincs kiscipője:-(,sapka.
2009. ápr. 1. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Rövid ujjú body, fölé hosszú ujjú rugi, erre egy vékonyabb pulcsi, egy vastagabb zárt végű naci és a télikabija nem végig gombolva és persze sapi, de a vékonyabb. Takaró két darab, a lábához vastagabb, felülre csak úgy ráterítve lazán. Mi is 6 hónaposak vagyunk :)
2009. ápr. 1. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
kicsit náthás a fiam, 4 és fél hós, nekem sem kell már rá az a bazi nagy téli kezeslábas? persze felöltöztetném ,esetlen plusz harisnya? nemigen bír abban mozogni sajnos és nem is szereti. tudom nem az én kérdésem de érdekelne, mivel első gyerekem és tulságosan félem:)köszi
2009. ápr. 1. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha náthás, akkor is sok már ilyenkor a kezes-lábas. Esetleg egy vastagabb takarót teríts rá. Az overál ilyenkor már túl vastag és csak beleizzad, amikor meg leveszed róla, az izzadtság miatt megfázik még jobban.
2009. ápr. 1. 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:
jó vastag a takarója hál istennek, köszönöm a tanácsot, igazatok van, de én hülye ráadtam volna:( Tényleg nagyon köszönöm!!
2009. ápr. 1. 11:23
 10/10 A kérdező kommentje:
én is köszönöm a válaszokat, eltettem a téli kezes-lábasokat.
2009. ápr. 3. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!