Egy 6 hetes babára rá nyitnátok az erkély ajtót, hogy a szobában levegőztessetek? S minden nap kiviszitek sétára?
Sétákra megyünk, olyankor levegőztetünk is, de mire hazajövünk, akkor bezáratjuk az ajtót. Akkor ha hazahozzuk levegőztetés után, akkor is rá érünk bezárni az erkély ajtót? S az erkélyen lévő ablakot is kinyitnátok? Mennyi időre? S csak sapit adjak rá, s elég a rugdalozó ami rajta van, s betakarom pléddel (amúgy napközben is be van takarva a babánk. Overállt nem fontos ilyenkor feladni rá, ha az ágyában van vagy a miénken s úgy szellőztetek?
Hajnalban én se merem, ma rányitotta de rá szóltam a promra legalább hajnalban ne nyissa ki. Napközben betartja, de hajnalban mindig arra kelek h kinyitja az erkély ajtót, s rá kell szólnom. Napközben hányszor lehet hány percekre rá nyitni? Mert ahogy a párom ismerem többször kinyitná, ha szólnék neki, h ne órákra nyissa ki. S az nem gond, ha após éjjel nappal a szobájában levegőztet? Ő jól be van öltözve s velünk nem foglalkozik, még februárban is ezt csinálta, de baba előtt sosem csinált ilyet. Néha úgy érezzük a párommal h direkt csinálja (nem akarta az unokát).
Hát ez kicsit bonyolult megoldani...Elhiszem, hogy aggódsz, tényleg kicsi még nagyon. Mondjuk én rühellem, ha nincs szellőztetés ébredés után, de persze kisbabára kora reggel nem jó ajtót nyitni. Napközben sem túl jó, ha hűvös az idő. Órákra semmiképp nem nyitnám ki, inkább többször pár percre.
Ha abban a helyiségben van nyitva az ablak, ahol a baba van, akkor szerintem takard be még jobban. Vagy azt nem lehet, hogy a szobával szomszédos helyiségben nyittok ablakot, és onnan elég friss levegő megy oda is, ahol a baba van?
Milyen "piti" probléma, és tényleg mennyit lehet gondolkodni rajta, hogy hogyan lenne a legjobb:))
Igazából, az én szabályom az lenne, hogy kora reggeli-esti ablaknyitás baba felett nincs, órákig tartó szellőztetés nincs, huzat nincs, a napközbeni szellőztetés is necces, ha esik, fúj a szél, egyáltalán borult, hűvös idő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!