Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik a tünetei a tehéntej-fehér...

Mik a tünetei a tehéntej-fehérje érzékenységnek babáknál?

Figyelt kérdés
Egy szoptatási tanácsadó vetette fel a problémáinkra válaszolván, hogy talán abban szenved a babóm . Tüneteink: mustársárga de sűrű és nagy túródarabokkal teli széklet ami nehezen jön ki, pattanások az arcán szopi után, nyűgösködés ,nehéz székelés.
2009. ápr. 1. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Amit leírtál azon kívül még lehet:gázos belek,hasmenés vagy székrekedés,vércsíkos széklet(nem minden esetben jellemző),Ekcémás bőrkiütés.Mondjuk a széklet amit leírtál az normális lehet.Attól,hogy darabos azt jelenti,hogy nem tudta rendesen megemészteni a tejcsit.És a kiütések sem mindegy,hogy milyenek.Szerintem mutasd meg orvosnak ha aggódsz.Lehet,hogy nincs is gond.Ettél,ittál nagy mennyiségű tejet,tejterméket?Mondjunk nálunk az váltotta ki,hogy én ittam.Sajnos.
2009. ápr. 1. 09:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Ajjaj, igen sajnos. Sajtot minden nap reggelihez, tejet kétnaponta kakaóval, plusz hetente egyszer túrórudit kettőt- hármat. A pattanások csak szopi után és közben jelentkeznek, majd elmúlnak, és nagyon apró kis patik ezek, jó sűrűn az arcán és a fülén.
2009. ápr. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!