Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korukra nől össze...

Mennyi idős korukra nől össze a csecsemők koponyacsontja?

Figyelt kérdés
9hós babám kicsit elfeküdte hátul a fejét és azt szeretném tudni, hogy még van e rá esély, hogy helyre jöjjön neki. Mindenki azt monja, majd vissza alakul, de egyre kisebb esélyt látok rá. Járt más is így? köszönöm
2009. ápr. 1. 08:43
 1/1 anonim ***** válasza:
A babák koponyacsontja 2 éves koráig alakul... Az én babám 4 hónapos, ő is elfeküdte a fejét, engem is biztatnak.... A helyzet az hogy azóta figyelek, egy csomó felnőttnek lapos a feje....Hiába rakom a babát hasra, nem szereti, cipelni nem fogom a 7 kilóját,ülni nem tud... El vagyok én is keseredve, de azért nem adom fel, annak ellenére hogy az ortopéd orvos amikor meglátta elhúzta száját. Szóval lehet hogy még csökken, de azért nem lesz olyan szabályos mint egy hason fektetett csecsemőé. Ha a te babádnak csak kicsit lapult, akkor még lehet szép, ha nem gömbölyödik ki, akkor meg ez legyen a legnagyobb baja .
2009. ápr. 1. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!