Anyósom állítólag hallotta a rádióban, hogy a szeparációs szorongás csak a császáros babákat érinti és enyhítésére létezik vmi torna. Ez igaz?
Szia!
A lányom természetes szüléssel született, de már a második hullámán is túl vagyunk a szepinek! :)
Nálunk fél évesesn kezdődött, majd teljesen (bár fokozatai voltak) 13 hósan múlt el!Majd 18 hósan újra de az "csak" 5 hétig tartott! :)
Ez nagy nagy hülyeség! :)
Orulj neki hogy a te anyosod legalabb tudja mit jelent ez a szo, mert hiddel vannak olyanok akik meg nemis hallottak errol a szorol, mar komolyan elgondolkodtam hogy kinyomtatok nehany cikkett errol es FELVILAGOSITOM azokat akik lebutaznak s rosszoznak egy parhonapos csecsemot mert sir ha felveszik.
Egyebbkent az en 10 honapos lanyom is termeszetes uton szuletett es ez az idegenektol meg rokonoktol valo felelem is kb 5 honapos koratol van, nemcsak 8 ahogy mondjak.
Csak nyelek nagyokat a haszonlokra : fel van kapatva, kis ordog rosszasag, majd beno a feje lagya, megjon majd az esze.......... es ez mind mama szajabol hangzott el.
bocs hogy hosszu volt de mar neha kiborulok
Az én fiam 17 hónapos, és császárral született.
Vagy nem volt neki szeparációs szorongása, vagy olyan jól tűrte, hogy észre se vettük, vagy még eztán jön, nem tudom.
Meddig jelentkezhet ez? (Bocsi, hogy visszakérdeztem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!