Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokadik glutén kérdés; uncsi...

Sokadik glutén kérdés; uncsi már mi?

Figyelt kérdés

Légyszi segítsetek nekem. Sajnos nem tudok főzni, így egyébként is hátrányból indulok. Kislányomnak már adok egy ideje babakekszet, ami ugye gluténtartalmú. Bár sokan mondják, hogy könnyű a babának egy krumplit, meg egy szál répát megfőzni-ja persze, ez még nekem is megy-csak éppen a kisasszony nem eszi meg. Eddig ebédre mindig babakaját kapott, de ugye a többségben van hús. Szeretnék neki én is csinálni ebédet, illetve azt sem tartanám hátránynak, ha nem lenne minden nap hús; nem vagyok benne biztos, hogy szükség van rá.

Szóval, ha elvonatkoztatunk attól, hogy lehet, hogy meg sem eszi, akkor pl olyat csinálhatok, hogy megfőzők egy krumplit, répát, meg mondjuk brokkolit, csinálok egy kicsi rántást és azt összeturmixolom?

Egyébként 7 hónapos múlt.

Nagyon köszönöm annak aki válaszol.

2011. júl. 13. 21:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad nekem ezeket. Kifogom próbálni, egyszer muszály leszek elkezdeni, ő meg kénytelen lesz megenni. :)

Köszönöm mégegyszer!

2011. júl. 14. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:
igazan nincs mit:)
2011. júl. 14. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!