Van hogy elfárad az ember. Ti hogy vagytok ezzel?
én állandóan fáradt vagyok...
és egyáltalán nem gáz, hogy egyedül akar lenni az ember, és utálom, amikor ezen mások kiakadnak, pl. anyósok
elegem van az olyan hülye konvenciókból, hogy az anyukának állandóan otthon a helye, meg a konyhában, és csak a takarítással kell foglalkoznia
Köszki én is igy gondolom...
Csak gondolom nem "illik minden második héten kimozdulni...
Én négy hétig bírtam, hoyg nem megyek sehova. Utána először egy-egy órára mentem valahova, vagy csak egyedül intézni a bevásárlást. Szerintem tök normális reakció. De most nagyon kivagyok, mert 3. hete vagyok bezárva, mivel először a nagyobb gyerek volt bárányhimlős, most meg a pici. Azzal viszont nem lehet kimenni. Napközben senki nem ér rá, utána vacsicsinálás, fürdetés... Plusz beteg gyerek... De majd csak elmúlik... :-) Fel a fejjel, kitartás! :-)
(És azzal a gyereknek is többet ártasz, ha nem foglalkozol kicsit magaddal, mert hosszú távon tuti frusztrációhoz vezet. Az anyóst kérdezd meg, hogy ő hogy volt... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!