Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van hogy elfárad az ember. Ti...

Van hogy elfárad az ember. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
7 hós a picilányom.Imádom nagyon az életem, de 1 hete eljutottam oda hogy úgy érzem nagyon nagyon elfáradtam.Párom is segit persze, de csak én kelek hozzá csak én vagyok vele egész nap.Eddig nem is éreztem ezt az isszonyat fáradságot de egy hete igen:( Megtehetem azt hogy mult héten pl. kimenőt kaptam szombaton egész napra, anyunál aludtam (persze semmi másra nem gondoltam csak a babámra)szóval nem volt nagy pihenés, mégis jó volt picit mással is foglalkozni.Szerintetek ciki az hogy picit jó egyedül lenni?Ha tehetném megint elmennék egy picit "kikapcsolni" de nemtudom másnak ez hogy jönne le.Fura érzés de jól esne...
2009. márc. 31. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

én állandóan fáradt vagyok...

és egyáltalán nem gáz, hogy egyedül akar lenni az ember, és utálom, amikor ezen mások kiakadnak, pl. anyósok

elegem van az olyan hülye konvenciókból, hogy az anyukának állandóan otthon a helye, meg a konyhában, és csak a takarítással kell foglalkoznia

2009. márc. 31. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszki én is igy gondolom...

Csak gondolom nem "illik minden második héten kimozdulni...

2009. márc. 31. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem abszolút nem kellene rosszul érezned amiatt magad, hogy néha kimenőre vágysz...valószínűleg minden kismama van így ezzel néha. Én is szoktam arra gondolni, hogy akár egy fél nap egyedül is jó lenne. Ez nem önzőség, csak néha az embernek fel kell töltődnie, hogy utána jobban tudja végeznie a munkáját.
2009. márc. 31. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Én négy hétig bírtam, hoyg nem megyek sehova. Utána először egy-egy órára mentem valahova, vagy csak egyedül intézni a bevásárlást. Szerintem tök normális reakció. De most nagyon kivagyok, mert 3. hete vagyok bezárva, mivel először a nagyobb gyerek volt bárányhimlős, most meg a pici. Azzal viszont nem lehet kimenni. Napközben senki nem ér rá, utána vacsicsinálás, fürdetés... Plusz beteg gyerek... De majd csak elmúlik... :-) Fel a fejjel, kitartás! :-)

(És azzal a gyereknek is többet ártasz, ha nem foglalkozol kicsit magaddal, mert hosszú távon tuti frusztrációhoz vezet. Az anyóst kérdezd meg, hogy ő hogy volt... )

2009. márc. 31. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Tök fura, most ezen én is elgondolkodtam.,.. Nem voltatok ugy, mikor rohadtatok a munkahelyen- sokszor napi 10-12 órát nyomtam az irodában családi vállalkozásban szabadnap nélkül-, hogy szakadna meg a munka, de ha nem mehetek haza, megkattanok, vagy hogy inkább nem is mennék dolgozni, otthon lennék , nem az irodában!?! Hát ez meg a másik véglet:) bevallom, sokszor nem tudom, melyik is a nehezebb.... De minden munkából - mert a bébizés is bőven az- kellene a kikapcsolódás, ami nekem sosem ment:( nem egyszerű egész nap szinte egyedül mindent elvégezni a bébi és a többi családtag körül, de ezt csak mi, anyukák értjük:)
2009. márc. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!