Meg lehet magyarazni 8-9 honapos babanak azt, hogy "NEM SZABAD"? Ha igen, hogyan?
Anyosom szerint ra kell csapni a kezere,amikor olyan dolgokhoz nyul,amikhez nem lenne szabad,mert"sose tanul rendet maskepp".
En nem vagyok a "pofozkodos"nevelesi modszer hive.Ha kell 100x elmondom,hogy NEM SZABAD!,bar sok haszna meg eddig nem volt :)
Az a baj,hogy szinte csak a veszelyes dolgok erdeklik :(,vagy ez egyszeruen csak hozza tartozik a vilag felfedezesehez?
Vegulis ra nezve minden veszelyes.
A fiokokkal van a legnagyobb problema,kihuzza oket a fogonal fogva,aztan rajuk tamaszkodva allna fel,vagy az oldalukra ,szelukre teszi a kezet,es ugy csukna be.1x odacsipte egyik ujjat,de ez nem tantoritotta el,azota is csinalja.
Sok modszert bevetettem mar,hogy megertse,nem szabad,a legtobbjukon csak hangosan nevet.Nagyon hatasos lehetek :D.
Ezek szerint meg varhatok,mig nagyobb lesz,es mer nem erdeklik a fiokok...
Nincs veszélyérzetük még, én a sarkában vagyok 11 hónapos lánykámnak, ott vagyok mellette, hogy megfogjam, ha elesne / becsípné az ujját / leesne az ágyról, stb. Nem szeretném, hogy egy nagy nem legyen az élete, inkább tényleg csak azokat tiltom, ami veszélyes, mint a konnektor vagy a különböző kábelek ráncigálása, rágása.
2. hozzászóló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!